Проекти

Пейзажен фотопленер "От птичи поглед"

21-24 октомври в Северозападна България

◊ СЪБИТИЕТО

Фотосинтезис и Канон организират пейзажен фотопленер "От птичи поглед" в периода 21-24 октомври в Северозападна България.

Краят на октомври е най-колоритното време за пейзажна фотография – когато листата на дърветата започнат своята пъстра метаморфоза и гората се обагри в най-различни нюанси.

А представяте ли си какъв цветен килим е гледката отвисоко? Искате ли да направите снимка от птичи поглед с най-добрата техника от Канон?


◊ ПОВЕЧЕ

Станете част от клуба на летящите фотографи и елате с Канон в един от най-фотогеничните райони на България - околностите на Берковица, Белоградчишките скали и Врачанския балкан.

Програмата на пленера включва представяне на най-новия модел на Канон EOS 60D, като през цялото време на разположение на участниците ще има пъстра гама от обективи и фотоапарати Канон. Ще се проведат лекции за пейзажна фотография, HDRI обработка и въздушна фотография. Лектори ще бъдат Георги Неделчев, Тодор Велков и Александър Иванов. Всеки участник ще има възможност да направи кратка височинна фотосесия от мотоделтапланер.

Цената за участие е 150 лв., като включва: три нощувки със закуска; една вечеря с Канон; организиран транспорт с автобус за целия пленер; семинари на тема Пейзажна фотография, HDRI цифрова обработка и въздушна фотография, отпечатване на най-добрата снимка на всеки участник и подарък - полет с мотоделтапланер за снимки отвисоко. :)

Подробности за пленера, пълна програма по дни, информация за лекциите и асортимента от техника на Канон можете да намерите тук: http://www.photosynthesis.bg/?article=183

Автор:
Лидия Кулекова
Публикация:
16.10.2010 г. 14:55
Етикети:
Посетено:
1502
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/10916-peyzazhen-fotoplener-ot-ptichi-pogled