Проекти

Стартира "ПроБиотик за съвременния танц в България"

Едногодишна тренинг програма на Derida Dance, подкрепена от фондация "Америка за България"

◊ СЪБИТИЕТО

По повод стартиране на програмата "ПроБиотик за съвременния танц в България", екипът на Derida Dance организира официално представяне.

На 11.09.2010 г. (събота) от 18:00 ч., всички заинтересовани ще бъдат запознати с концепцията на проекта, етапите, графиците и преподавателите, които ще се включат в първия месец от неговото протичане.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЕКТА

Напомняме ви, че за да участвате в планираните класове и уъркшопи е необходима регистрация по двата основни модула. Това може да направите до 13-то число на всеки месец. Ако желаете да се включите в избран от вас екзерсис или уъркшоп и не присъствате в предварителния списък за съответния месец, вашето участие ще бъде възможно само при наличие на свободни места и след заплащане на такса, в която няма да бъде калкулирано предвиденото финансиране от бюджета на програмата.

Програмата "ПроБиотик за съвременния танц в България" е концептуална. Структурирана е така, че натрупването на отсъствия от класовете, би могло да се отрази на ефективността на участниците в последните етапи от нейното протичане.

Още за проекта можете да научите на
http://www.derida-dance.com
Автор:
Derida Dance
Публикация:
10.09.2010 г. 08:30
Посетено:
1553
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/10656-startira-probiotik-za-savremenniya-tants-v-balgariya