Проекти

Програма "Лятно четене" на Американския център в Столична библиотека

Темата за 2010 г. е „Истории за животни”


◊ СЪБИТИЕТО

За трета поредна година Американският център на Столична библиотека ще реализира програмата “Лятно четене”. Темата за 2010 г. е „Истории за животни”.

Четенето стартира на 19 юни, събота, от 13.00 ч. на пл. Славейков №4А и ще продължи един месец.

Програмата включва и занимания по рисуване с Владислав Георгиев, творческо писане със Стефка Мечкарова, колективни четения и филми.


◊ ПОВЕЧЕ

Най-късно до 25 юни желаещите могат да се включат в програмата, като се регистрират в Американския център на Столична библиотека и получат своята карта на участник в „Лятно четене 2010”.

Програмата се осъществява с подкрепата на  Фондация „Америка за България” и има за цел да привлече хората в библиотеките, да насърчи четенето и ученето през целия живот. Програмата “Лятно четене” има състезателен характер и ще завърши с парти и награди за успешно преминалите.


. Всички подробности за правилата за участие и програмата на събитията можете да намерите на интернет страницата на Столична библиотека www.libsofia.bg



Автор:
Мария Томова
Публикация:
18.06.2010 г. 23:14
Посетено:
1588
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/10310-programa-lyatno-chetene-na-amerikanskiya-tsentar-v-stolichna-biblioteka