Научни форуми

VII Международна научно-практическа конференция „Управленски и маркетингови проблеми в изкуството“

Участват изследователи от САЩ, Русия, Полша и четири български висши училища

◊ СЪБИТИЕТО

VII Международна научно-практическа конференция „Управленски и маркетингови проблеми в изкуството“

Единствената по рода си у нас специализирана международна конференция по проблемите на мениджмънта, маркетинга и комуникациите в сферата на изкуството отваря врати на 15 ноември от 9.30 ч. в арт център „Бялата къща“ в Стария Пловдив.

Форумът се организира от  АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ и магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „PR на арторганизации“, които за своето 16- и 10-годишно съществуване изградиха международно призната школа по управление и PR комуникации в сферата на изкуствата.

Пленарните доклади „Какво вижда PR-ът през Прозореца на Овертон“ на професора по теория на изкуствата проф. д-р Любомир Караджов и „Иновативен метод за моделиране на арт организация“ на проф. д-р Емилия Константинова очертават основните насоки на научния форум – новости в артмениджмънта, маркетинговите проучвания и публичните комуникации в изкуството.

В тазгодишната седма международна конференция участват изследователи от САЩ, Русия, Полша и четири български висши училища. Освен хабилитирани учени, сред лекторите са и докторанти, мениджъри на театри, арт центрове, международни фестивали и изявени студенти с практически опит. 

След анонимно рецензиране изнесените на конференцията доклади ще бъдат издадени в сборник, представен в Националния референтен списък на съвременните български научни издания с научно рецензиране в НАЦИД.

 

 

Автор: АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ - Пловдив
15.11.2019 г. 10:54
Посетено: 861
Етикети: Международна научна конференция, Пловдив, АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“, Управленски и маркетингови проблеми в изкуството“
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/5/news/30453-vii-mezhdunarodna-nauchno-prakticheska-konferentsiya-upravlenski-i-marketingovi-problemi-v-izkustvoto