Научни форуми

Семинар „Единадесетте навика на успешните хора“

13 април 2017 г., 13.00 ч., Нов български университет

Семинар „Единадесетте навика на успешните хора“


◊ СЪБИТИЕТО

В Център за книгата, книжарницата на корпус I, ще се проведе семинар „Единадесетте навика на успешните хора“ на 13 април 2017 г. от 13.00 ч.

Организатори на събитието са департаменти „Дизайн“, „Архитектура“ и „Когнитивна наука и психология“ на Нов български университет.

Лектор е Стивън Питърсън, професионален бизнес-консултант от Минеаполис, Минесота (САЩ) с богат опит в областта на предприемачеството.

Модератори са гл. ас. д-р Иванка Добрева-Драгостинова, гл. ас. д-р Незабравка Попова-Недялкова, гл. ас. д-р Соня Драгова и гл. ас. д-р Гергана Стефанова. Преводът ще бъде на Габриела Николова.

Семинарът „Единадесетте навика на успешните хора“ представя действена стратегия за личностна промяна, която e насочена към цялостен принципен подход за изграждането на балансирана и успешна личност, както и към разрешаването на проблеми в професионалната и личностната сфера.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕКТОРА

Стивън Питърсън дълги години управлява успешно своята компания за софтуерни продукти и прилага на практика усвоените знания от книгата на Стивън Кови „Седемте навика на високоефективните хора”, след като лично се убеждава в ефективността на представените методи. Благодарение на прилагането на основните принципи на книгата, той постепенно превръща своята фирма в просперираща бизнес структура с удовлетворени и ефективни служители.

След успешната продажба на компанията и пенсионирането си, Стивън Питърсън решава да сподели своя опит, като ръководи серия от практически ориентирани обучителни семинари, свързани с повишаване на ефективността в организацията, чрез усъвършенстване на взаимоотношенията между отделните личности в нея. Всяка година провежда семинари и обучения на редица фирми и в България.


Автор:
Център за книгата
Публикация:
06.04.2017 г. 08:59
Етикети:
департамент Архитектурадепартамент ДизайнНБУ
департамент Когнитивна наука и психология
гл. ас. д-р Гергана Стефанова
гл. ас. д-р Соня Драгова
гл. ас. д-р Незабравка Попова-Недялкова
гл. ас. д-р Иванка Добрева-Драгостинова
Стивън Питърсън
Посетено:
1007
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/5/news/25431-seminar-edinadesette-navika-na-uspeshnite-hora