Научни форуми

Музикална традиция и маркетингови стратегии: Рихард Вагнер като задача

Семинарна среща на 5 април 2016 г., 18:00 часа, в Нов български университет

Музикална традиция и маркетингови стратегии: Рихард Вагнер като задача


◊ ПОКАНА

На 05 април 2016 г. от 18:00 часа в Нов български университет (Корпус 1, 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев и проф. Вера Мутафчиева“) ще се състои семинарна среща за студенти на тема „Музикална традиция и маркетингови стратегии: Рихард Вагнер като задача“.

Организатори на събитието са Югоизточноевропейски център за семиотични изследвания и магистърските програми „Реклама и бранд мениджмънт“ и „Бранд мениджмънт (на английски език)“.

Водещи ще бъдат Вера Петрова, Заместник-директор „Продукции“, Софийска опера и балет и Жанет Григорова, „Връзки с обществеността“, Софийска опера и балет.

Модератори: гл. ас. д-р Иво Ив. Велинов и ас. д-р Рени Янкова.

С тази семинарна среща за студенти Югоизточноевропейския център за семиотични изследвания отваря врати за инициативата на Софийската опера, която е посветена на идеята за „Вагнер за студенти“.

Семинарната среща допълнително ще обогати знанията и уменията на студентите, записали курсове към двете програми, като „Луксозен брандинг“, „ПР бранд стратегии“, „Културен брандинг“, „Ивент мениджмънт“, „Връзки с обществеността“ и др.

Семинарната среща е открита и за всички, които проявяват интерес по темата.

Автор:
НБУ
Публикация:
04.04.2016 г. 15:36
Етикети:
Рихард ВагнерНБУсрещаСеминар
маркетингови стратегии
Музикална традиция
Посетено:
955
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/5/news/23262-muzikalna-traditsiya-i-marketingovi-strategii-rihard-vagner-kato-zadacha