Научни форуми

Конференция "Digital Biblio Technologies" - съвременни издателски технологии

14 май 2015, Френски културен институт - София

◊ СЪБИТИЕТО

Библио.бг организира Конференция "Digital Biblio Technologies" - съвременни издателски технологии. Събитието ще се състои на 14 май във Френския културен институт в столицата и е с начален час 9:30.

Конференцията е ориентирана към издатели, инвеститори, автори, интернет предприемачи, образователни институти, неправителствени организации, студенти и специализанти, представители на библиотечното дело.

Сред акцентите в програмата са актуалното състояние на пазара на електронни книги в България, иновациите в книгоиздаването, електронното книгоиздаване и дигитализирането на съдържание, възможностите за финансиране на издателски проекти, влиянието на социалните мрежи и др.

В качеството си на лектор Жаклин Вагенщайн, Директор Издателски стратегии и авторски права в „Колибри”, ще говори за книгоиздаването като иновативен бизнес, както и по темата за възможностите за финансиране на издателски проекти по национални и европейски програми.

За участие в конференцията е нужна предварителна регистрация.

Краен срок за записване: 12 май 2015 година

Дата, място и начален час на събитието: 14 май, 9:30 часа, Френски културен институт, площад "Славейков"

Повече информация за лекторите, програмата, регистрацията и таксите за участие можете да намерите тук: http://publishing-conference.biblio.bg/2015/index.php?view=home
 
Конференцията се осъществява в партньорство с издателство „Колибри” и с подкрепата на Френски
културен институт – София

Събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/909021385785245/

Автор:
Издателство Колибри
Публикация:
05.05.2015 г. 16:42
Етикети:
издателство Колибри
Digital Biblio Technologies
Библио.бг
Конференция Съвременни издателски технологии
Посетено:
894
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/5/news/21321-konferentsiya-digital-biblio-technologies-savremenni-izdatelski-tehnologii