Научни форуми

Семинар "Тайните на най-добрите разследващи журналисти"

Фондация „Радостина Константинова” организира семинар за разследваща журналистика

◊ ПОКАНА

Семинар за всички, които се интересуват от разследващата журналистика в България, организира Фондация „Радостина Константинова” на 25 октомври 2013 г. Той се открива в 10.00 часа в Зала №13 на Факултета по журналистика и масова комуникация в София.

Семинарът е озаглавен: „Тайните на най-добрите разследващи журналисти”, а лекторите са известни имена от печатни и електронни медии.

Фондация „Радостина Константинова” е създадена на 11 май 2011 г. от близки и колеги на емблематичната журналистка – една от основателите на Пресгрупа „168 часа” и вестниците „168 часа“, „24 часа“, „Монитор“ и „Политика“. Организацията е отворена за всички, които желаят да подкрепят каузата на Радостина за честна, обективна и свободна журналистика в България.

Основната цел Фондацията е да насърчава обективната журналистика в България като подпомага колеги от всички медии. Освен Годишна награда, с която се отличават млади репортери за разследваща публикация, репортаж или радио и телевизионно предаване, неправителствената организация осигурява тримесечен стаж в редакцията на вестник „International Herald Tribune” в Париж и годишни стипендии на студенти от Факултета по журналистика и масова комуникация при СУ „Св. Климент Охридски”.

Колеги,
Очакваме ви на 25 октомври във ФЖМК от 10.00 часа!

Автор:
Организаторите
Публикация:
24.10.2013 г. 15:09
Посетено:
1449
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/5/news/17907-seminar-taynite-na-nay-dobrite-razsledvashti-zhurnalisti