Издания / премиери

Христо Стоянов ще представи новата си книга в Public, Варна

„Разкази по България” - една весела книга

Христо Стоянов ще представи новата си книга в Public, Варна


◊ СЪБИТИЕТО

На 13 март 2010, събота, от 14 ч. само в магазин Public, скандалният автор Христо Стоянов ще представи новата си книга „Разкази по България”. 

След презентацията на новата си провокативна книга авторът ще раздаде автографи на своите почитатели. „Разкази по България” може да бъде намерена в Public, сред 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, най-модерните високотехнологични продукти, 30 000 дискове с музика и филми, както и играчки до безкрай.


◊ ЗА КНИГАТА

„Разкази по България” е една весела книга, от един различен, дори скандален автор - Христо Стоянов. Свикналите с агресивния му стил от „Скритият живот на една помакиня” и „Копелето - евангелие от Юда”, изненадани после със затрогващия и нежен разказ в „Аз, доносчика”, ще открият в тези „Разкази по България”, надничащ с ирония иззад думите, нов Христо Стоянов. Христо Стоянов като че ли познава поименно не само тези, които описва, но и тези, за които пише. Защото в тези весели на пръв поглед разкази не е чудно читателят да открие и себе си. 


◊ ЗА АВТОРА

Най-честото определение за Христо Стоянов е „скандален писател”. Роден е в Габрово през 1956 г. Автор е на скандалните „Скритият живот на една помакиня“, „Рязаният поп“ и „Братът“, „Копелето, евангелие от Юда“, „До СтрасТбург и назад“ и „Глутница за единаци“.
Автор:
Йоанна Проданова
Публикация:
09.03.2010 г. 13:54
Посетено:
1412
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/9491-hristo-stoyanov-shte-predstavi-novata-si-kniga-v-public-varna