Издания / премиери

Новите 32 страници на списание "Аз съм българче"

Коя врата отключва Златното ключе? И още много вълшебни забавления...

Новите 32 страници на списание "Аз съм българче"


◊ СЪБИТИЕТО

Броени дни остават до появата на първият комбиниран брой на „Аз съм Българче”. Интересът към историята, традициите и културата на българите ще бъде възнаграден на 11 декември. Дългите Коледни празници провокираха нас, авторите на изданието, да обединим 13 и 14 брой на детското списание. С идеята - да подарим на читателите повече и по-разнообразни забавления за предстоящата ваканция?


◊ НОВИЯТ БРОЙ

С „Търкулнатата златна ябълка” в 12 брой започна втората година от появата на списание „Аз съм българче” на пазара. Приятел на малките и по-големите си читатели, изданието е като дете, което има нужда от внимание, разбиране и одобрение. Важно е. За да се чувства сигурно в собствените си сили и възможности. И да има самочувствие. Стремим се към това, защото децата го заслужават. Как обаче да го направим още по-забавно? С игри и любими занимания ли да спечелим приятелството на още българчета? Или с новини от страната „Усмихландия” – желано място за малчуганите? Ето ги въпросите пред нашия екип. Заедно с децата пък ще намерим правилните отговори.

От арената на изложението „Алея на здравето” ние, авторите, казахме на читателите си: „За да е здраво тялото, трябва първо да е здрава душата!”. Продължение на този апел са и множеството игри в новия ни разширен брой. Как да играем, за да сме здрави? Как да се сприятелим и да се свържем с другите? Кои са важните неща за нашите приятели, четящите момчета и момичета?

С отговорите им заедно ще отключим вълшебната врата на МЪДРОСТТА. За ръка с ВЪОБРАЖЕНИЕТО ще надникнем в света на съкровищата. И ще съхраним богатството – ЗНАНИЕ. Това са „магическите предмети”, които даваме в ръцете на всяко българско дете, за да прочете с чисто сърце истината по пътя към доброто.

Нов щрих в инициативите ни е участието на изданието в коледния благотворителен базар на Фондация „И аз мога”, на третия етаж в ЦУМ. Закупилите списание „Аз съм българче” от щанда на базара, ще дарят по този начин скромната си лепта. За да помогнат на децата, страдащи от аутизъм в България.


. За контакт и допълнителна информация: Розалина Златкова 0887 790 886, rozalina@sdrujenie-bulgarche.info

Автор:
Розалина Златкова, Румен Стоичков
Публикация:
11.12.2009 г. 18:22
Посетено:
960
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/9067-novite-32-stranitsi-na-spisanie-az-sam-balgarche