Издания / премиери

Премиера на "Малка книга за бизнеса" от Боян С. Бенев

Време е да помислим за себе си

Премиера на "Малка книга за бизнеса" от Боян С. Бенев


◊ СЪБИТИЕТО

ИК
Жанет-45 има удоволствието да ви представи
 
"Малка книга за бизнеса" от Боян С. Бенев
 
Премиерата на книгата ще бъде на 8 октомври 2009 (четвъртък), от 19:00 ч.
в Onda Coffee Break, София, бул. "Цар Освободител" 8 (срещу Руската църква).


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГАТА

Време е да помислим за себе си

Идеите на другите не винаги са най-добри. Понякога се налага да направим допълнително усилие и да поразсъждаваме сами. Със своя афористичен изказ и неповторимо визуално красноречие “Малка книга за бизнеса” преосмисля правилата за правене на бизнес и ви дава поле за размисъл, което ще ви помогне да структурирате собствените си идеи.

“Бизнесът, инвестирането и предприемачеството са много лични начинания. Нужен ни е подход, за да вместим всичко, което чуваме, виждаме или прочитаме в нашата собствена мисловна структура. “Малка книга за бизнеса” предлага точно това.”
Боян С. Бенев, автор

Написана от Младият предприемач на годината в Обединеното кралство за 2007 г., Боян С. Бенев, и илюстрирана от лауреата на множество награди, дизайнера Райчо Станев, “Малка книга за бизнеса” дискутира 25 фундаментални правила на бизнеса и инвестициите в необикновено сбит, есенциален формат.

Книгата е подходяща за най-широк кръг читатели: от студенти в самото начало на своето обучение в областта на бизнеса, мениджмънта и инвестициите, до опитни професионалисти, които се стремят да научат нещо ново за себе си и своята лична мотивация.

Великолепните илюстрации допринасят за познавателно-афористичния дух на книгата като дават възможност на читателя бързо да преминава от тема в тема, без да изгубва посока, а същностните поуки на книгата се запечатват в съзнанието му за дълго.


Автор:
ИК "Жанет 45"
Публикация:
06.10.2009 г. 13:54
Посетено:
902
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/8562-premiera-na-malka-kniga-za-biznesa-ot-boyan-s-benev