Издания / премиери

Летен разкош в новия брой на "Аз съм Българче"

Със златна колекция списанието отбелязва първата си годишнина

Летен разкош в новия брой на "Аз съм Българче"


◊ СЪБИТИЕТО

На пазара вече е новият 10-ти брой на изданието за историята, традициите и културата на българите „Аз съм Българче”.

Нови рубрики, инициативи и конкурси отново провокират малките палавници. Пътешествие до българските свети места запознава малчуганите с интересни факти за родните църкви и манастири. Широка лъка е новата дестинация, представена от редакционния екип, а игрите с цифри и факти и „Да нарисуваме заедно флага на Усмихландия” заемат подобаващо място в изданието.

С гордост авторите на детското списание представят новата рубрика „Историята на една кола”. „Идеята ни е да показваме по един автомобил, съвременен или ретро от определена марка, за да заинтригуваме и момчетата, почитатели на изданието „Аз съм Българче”, споделя мениджърът Розалина Златкова.


◊ ОЩЕ ЗА СПИСАНИЕТО

Продължава и Вторият национален конкурс „Нарисувай ми слънце”. Крайният срок за участие е 10 септември, а дотогава малчуганите между 6 и 16 години ще се състезават в категориите най-усмихнато слънце, най-нестандартна техника, най-добър екип от малко и пораснало дете.

Поредната изненада, която подготвят авторите, е обвързана с 15 септември. За първия учебен ден амбициозният екип на изданието пуска на пазара за пръв път своя уникална златна колекция. Тя ще включва пакет от всичките издания, талон за абонамент и специален подарък изненада. Инициативата е подкрепена от Херлитц България ЕООД и е обвързана с първата годишнина от излизането на списанието на пазара.

„Аз съм Българче” стартира като инициатива през септември 2008 г. Развлекателно, луксозно издание с нетрадиционен формат, възпитателен и образователен характер. С авторски илюстрации, разнообразни четива, събрани в 17 постоянни рубрики и фотогалерии.
Списанието разказва приказки за българските царе и митични същества, показва силата на българския дух и как да го пренесем в бъдещето. „Аз съм Българче” твори, рисува и празнува. Расте с детето Ви уверено в себе си. Списанието на българчето споделя и пита своите читатели, а също и толкова откровено отговаря на техните въпроси. Пише стихове и се влюбва в красивото. Създава незабравими спомени от докосването до ценностите на българите.

Общуването на малки и големи заедно с „Аз съм Българче” е идеалният начин за всеки родител да опознае детето си без интернет и компютър!


За контакт и допълнителна информация:
bulgarche@sdrujenie-bulgarche.info
http://www.sdrujenie-bulgarche.info

Автор:
Петя Рачева
Публикация:
20.08.2009 г. 23:42
Посетено:
944
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/8346-leten-razkosh-v-noviya-broy-na-az-sam-balgarche