Издания / премиери

Представяне на "2012 – Пътят на издигането" от Юдит Сабо

Представяне на книгата във Варна

Представяне на "2012 – Пътят на издигането" от Юдит Сабо


◊ СЪБИТИЕТО

Клуб-Библиотека "Виделина" - Варна има удоволствието да ви покани на
представянето на първата книга на издателство „
Векста

"
2012 година: Пътят на издигането" от Юдит Сабо

. Книгата представя нейният преводач - Естер Гомбаш


На 25.06.2009 (четвъртък) от 18:30 часа
в Клуб-Библиотека "Виделина" - Варна
ул. „Цар Симеон I” 27, ет. 2, ст. 6


◊ ЗА КНИГАТА

В тази книга възвисени небесни учители дават ново и ясно разбиране за процеса на духовната трансформация до 2012-та година, за причините, протичането и за възможните изходи. Подробно са описани процесът на поляризация, който вече е в разгара си, както и новата Земя, която очаква издигналите се души. Читателят ще получи ясно обяснение за успоредните вселени, за връзката между време и пространство, както и за образуването на финото човешко тяло.

Конкретните практически упражнения са за онези, които биха искали да подкрепят своето вътрешно развитие и да се справят по-добре с ежедневните емоционални и духовни предизвикателства. Докосващите душата учения, изпълнени с любов и чиста духовност, дават реална картина за глобалния процес на издигането, а с надеждата, която носят, окуражават всяка устремена нагоре душа.

От преводача:
„Книгата разказва за уникалното време, в което живеем днес - време на промяна, интензивност, поляризация между дух и материя, изключителни възможности за личностно и колективно развитие в посока към общност, единство, сътрудничество, откритост, свързване от сърце. В момента живеем във времето на невероятния шанс да създадем около себе си живота, които отговаря на най-съкровените ни ценности. Авторката напомня да се възползваме от подкрепящата сила, която ще бъде осезаемо с нас чак до времето около 2012 година. Книгата дава ясна и структурирана представа за участието на всеки един човек в процеса на глобална енергийна трансформация и представя ясни насоки за начините, чрез които съзнателно да се синхронизираме с него и да го оползотворим за себе си.”

Елате, за да участваме заедно в една вълнуваща приказка и да се разходим по свещения лабиринт! Подробности - на мястото на събитието!

Книгата представя нейният преводач - Естер Гомбаш

Автор:
Библиотека "Виделина"
Публикация:
23.06.2009 г. 14:32
Посетено:
674
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/8160-predstavyane-na-2012-patyat-na-izdiganeto-ot-yudit-sabo