Издания / премиери

Луиз Хей: Излекувай живота си

Премиера на филма в София

Луиз Хей: Излекувай живота си◊ СЪБИТИЕТО

Издателска къща „Кибеа” ще изненада своите читатели с пускането на пазара на деветдесетминутния филм (DVD) на Луиз Хей и приятели „Излекувай живота си DVD”.

Премиерата ще се състои в София - книжарница "Хеликон"
(новият й салон във фоайето на х-л България),
на 22.04.2009 г. от 18 часа


Това е вторият филм на продуцентска къща „Хей хаус” след нашумелия вече филм „Тайната”. Неповторимото въздействие на разказите на Луиз Хей и приятелите и последователите й са подсилени от музиката на Джим Брикман. Режисьор е Майкъл Гурджиян, а специално за българската публика  филмът е дублиран в Ars digital studio, София.

Деветдесет минутният филм (DVD) на Луиз Хей е вече на пазара. Съдържа в себе си посланията на цялото нейно творчество. От екрана ехти посланието й, подкрепено от приятелите и последователите й:

Силата е в теб – бъди благодарен за живота сега и завинаги!


◊ КОЯ Е ЛУИЗ ХЕЙ

Луиз Хей (Louise L. Hay) е водеща фигура в движението Нова Епоха. Собствената й съдба е пример, че и най-тежката трагедия може да има щастлив обрат. Прозренията й за връзката между мисловната дейност и заболяванията на тялото са резултат от успешното й излекуване от рак в последния „нелечим” стадий на болестта. Луиз Хей разработва оригинални системи за диагностика и лечение и ги прилага в сеансите с множеството нейни последователи, пациенти с диагноза рак, а вече и с диагноза спин.

Излекувай живота си” е система на Луиз Хей (Louise L. Hay), проверена от милиони хора по света, за преодоляване на отрицателните емоции и отрицателното мислене. Тя счита, че те са основните причини за заболяванията на тялото. Универсална и общодостъпна, системата й е всекидневна необходимост за съвременния стресиран човек, страдащ от болестите на цивилизацията. Подходящата доза дневна психопрофилактика зависи от индивидуалността. Трябва само да приемете за свое убеждение посланието на книгите на Луиз Хей – „Ако сме склонни да извършим необходимата работа с ума, почти всяка болест може да се излекува”.

Малките книжки на писателката не лекуват никого. Те събуждат във всеки от нас способността да допринесе за процеса на собственото си изцеление. Тоест, за да станем цялостни и здрави, трябва да балансираме тялото, ума и духа си. Никой лекар не е в състояние да ни даде този баланс, ако ние не изберем да вземем участие в процеса на лечение.

Силата е в нас!

Някои от идеите в книгите на Луиз Хей сами ще привлекат вниманието ви. Авторката съветва да поработим първо с тях. Ако не сте съгласни с други – пренебрегнете ги. Но възприемете ли дори и само една и я използвате – тогава ще сте направили една крачка по пътя на себеоткриването. 

„Аз съм само човек, който подкрепя хората” - казва Луиз Хей. „Помагам им да поемат отговорността за своя живот. Помагам им да открият собствената си сила, вътрешна мъдрост и способности. Да премахнат задръжките и бариерите от пътя си, за да могат да обичат себе си, независимо през какви обстоятелства ще преминат. Това не значи, че никога повече няма да имаме проблеми, но това ще промени начина на нашата реакция на проблемите. Ние сме силата, която сме търсили. Ние отговаряме за живота си.”


◊ КНИГИТЕ НА ЛУИЗ ХЕЙ В "КНИГОСВЯТ"

. Излекувай живота си DVD

. Живот! По пътя на изцелението

. Мисли от сърцето. Свободата да бъдеш себе си

. Излекувай живота си!

. Радвай се на живота! Положителни мисли за всеки ден

. Промени живота си! 365 вдъхновяващи мисли

. Благодарността - начин на живот

. Вярвай в себе си!

. Медитации за изцеление на живота

Автор: Таня Алмалех
16.04.2009 г. 17:20
Посетено: 1944
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/7700-luiz-hey-izlekuvay-zhivota-si