Издания / премиери

Книгата "Имало едно време в Габрово" вече има собствен блог

Свободно място за мнения, коментари, предложения и въпроси

Книгата "Имало едно време в Габрово" вече има собствен блог


◊ СЪБИТИЕТО

Книгата „
Имало едно време в Габрово” вече има собствен блог

Блогът е на адрес http://gabrovoednovreme.blogspot.com

Както казват самите автори, „Имало едно време в Габрово” не е единствено нашата книга, това е книгата на Габрово и с този блог искаме да предоставим възможност на нашите читатели да изразят своите мнения, коментари, предложения към нас или да зададат своите въпроси”.

Едва ли са много книгите, които могат да се похвалят със собствена интернет страница, изцяло ориентирана към своите читатели. Съзнаваме отговорността си за случването на дебата за градската среда на Габрово и желаем да включим в него възможно най-много институции и граждани, защото това е нашият град, който всички ние обичаме. Блогът „Имало едно време в Габрово” може да се превърне в естествен обществен форум не само за фотографското издание, но и за миналото, настоящето и бъдещето на архитектурното ни наследство”, продължават авторите.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА БЛОГА

В блога са публикувани кратка информация за изданието „Имало едно време в Габрово” и авторския предговор към него; информация къде може да бъде открита книгата, включително линкове към интернет книжарници, адреси и телефони на книжарници в Габрово; кои научни и обществени институции, неправителствени и бизнес организации са съдействали за нейното публикуване; списък на източниците, които съхраняват използваните в книгата фотографии (включително фондове, архивни единици и инвентарни номера на албумите с фотографии, притежание на научните архивохранилища ТД „Държавен архив” – Габрово и Регионален исторически музей – Габрово).

Интерес представляват два от разделите на блога – „Книгата "Имало едно време в Габрово" е на нейните читатели” и анкетата. Авторите предлагат обратна връзка към изданието си и възможност за читателите си да публикуват мнения, коментари и предложения. Периодично авторите ще отговарят в блога на своите читатели.

Първата от анкетите, която е активна до 5 март, задава въпроса „Как получавате информация за „
Имало едно време в Габрово”.
Автор:
Фондация за българска литература, Обществен комитет "Васил Левски" - Габрово
Публикация:
27.02.2009 г. 15:54
Посетено:
1560
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/7390-knigata-imalo-edno-vreme-v-gabrovo-veche-ima-sobstven-blog