Издания / премиери

"Безкрайна нощ" от Мартин Ралчевски

Роман за човешката надежда

"Безкрайна нощ" от Мартин Ралчевски


◊ СЪБИТИЕТО

Издателство "Сиела" ви кани
на представянето
на книгата на Мартин Ралчевски „Безкрайна нощ”


На 18.11.2008 г. (вторник) от 18.30 часа
в книжарница "Хеликон"
(бул. "Патриарх Евтимий" 68)

. Събитието ще се проведе със специалното участие на Мартин Герасков и Надя Полякова.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА РОМАНА

„Безкрайна нощ" е от този тип съвременни романи, които от първата до последната страница оставят читателя буквално без дъх. На какво е способен човек и докъде може да стигне, когато истински копнее да бъде щастлив, но притиснат от жестоката действителност и лошото стечение на обстоятелствата е изправен пред едно от най-ужасяващите неща на тази земя? Отговорът на този въпрос предстои да научите сами.

Историята на главния герой е всъщност и история на онези от нас, които искат да повярват в своята собствена звезда, но нямат смелостта да го сторят. На всички тях им предстои едно трудно, но пречистващо пътуване, което е в състояние да ги отведе там, където въжделенията стават възможни, а мечтите се сбъдват.


◊ ДРУГИТЕ ЗА РОМАНА "БЕЗКРАЙНА НОЩ"

Романът „Безкрайна нощ" от Мартин Ралчевски е опит да се намери изгубения ключ на човешката надежда... Увлекателен, изпълнен с динамика, драма и разтърсващи откровения... Източник не само на мъдри мисли и любопитни факти, но и от началото до края изпълнен с много действие, драматизъм и надежда.
Слави Митрев - филолог

Наистина завиждам на читателя, че тепърва ще я чете! Когато получих ръкописа и го прочетох, бях потресен - от идеята, реализацията, дълбочината и таланта на Мартин. Това е един от най-добрите ръкописи, които съм чел през годините - оригинален, завършен и смазващ. Със сигурност българската литературна сцена ще има нов силен и ярък автор в лицето на Мартин Ралчевски.
Светлозар Желев
Автор:
Публикация:
17.11.2008 г. 12:23
Посетено:
1230
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/6844-bezkrayna-nosht-ot-martin-ralchevski