Издания / премиери

Премиера на "Насаме с Истината" от Виолета Драганова

Нова книга

Премиера на "Насаме с Истината" от Виолета Драганова


◊ СЪБИТИЕТО

Премиера на първия роман на журналистката Виолета Драганова "Насаме с Истината" - изд. Сиела

На 17 юни 2008, вторник, от 19.00 часа
в галерия „Кръг +” на ул. „Будапеща” №5 - София

Заповядайте!


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГАТА

Една невероятна история ще се появи на книжния пазар на 17 юни. „Нaсаме с Истината". Това е романът на Виолета Драганова. Известна от телевизионния екран, Виолета отново ни изненадва. Този път ни кани да загасим телевизора и да отворим книга.

Истината – купувана, продавана, заплашвана, търсена, скрита… Колко лица има? И какво ако останете насаме с истината?

Приказка за възрастни, екшън на човешката психология, психологически трилър, фантазия в реалността и реалност във фантазията. Една история, която може да се случи тук и навсякъде другаде, с всеки от нас. Романът ще ви отведе там, където само вие можете да стигнете.

Виолета Драганова запазва почерка на телевизионен журналист. Умението да вижда всеки текст и мисъл в картини й помага да създаде невероятна образност във всеки детайл и страниците сякаш се превръщат в кинолента.


◊ ЗА АВТОРА

Виолета Драганова е завършила Българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски" и предстои да се дипломира с магистърска степен специалност Електронни медии в СУ „Св. Климент Охридски”. Застава пред камерата, когато е на деветнайсет години, а първата си книга прочита още преди да влезе в класната стая. Ж
урналист и водещ през 1997 г. в Пловдивска Обществена телевизия. През 2000 г. става едно от лицата на сутрешния блок на БНТ, а после и на нощния блок „Полет над нощта“ по сателитния канал ТВ България. Натрупаният опит и нестандартното й мислене я отвеждат в БТС ПроМедия, където работи в момента. Това е първият є роман.

Дали е оставала „Насаме с Истината”? Можете да я попитате сами.
Автор:
Здравка Стефанова
Публикация:
16.06.2008 г. 12:30
Етикети:
Посетено:
1517
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/6111-premiera-na-nasame-s-istinata-ot-violeta-draganova