Издания / премиери

Представяне на новата книга на Мариана Везнева в Благоевград

"Окото на всезнанието" - мистериозната тайна на житните кръгове

◊ СЪБИТИЕТО  

На 7 ноември 2007 в Благоевград
ще бъде представена най-новата книга на Мариана Везнева "Окото на всезнанието".

Срещата с читателите ще започне в 18.30 часа в сградата на Общината и носи заглавие "Глобалното затопляне - предупреждения и насоки за действия в символите на житните кръгове".

  
◊ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГАТА

Това е петата книга от поредицата "Тайната школа" и представлява своеобразен учебник върху универсалния сакрален космически език на символите и алегориите.
 
Какво представляват странните кръгове, които от близо 20 години се появяват в житните поля навсякъде по света, понякога с фигури и композиции, които могат да се видят само от вертолет. Какви послания и откровения носят те за човечеството? Или може би носят предупреждения  за катострофални събития и за опасност от самоунищожение на човешкия род? Дали в тях не е закодирана по-нататъшната съдба на планетата, каквато и да е тя?
 
Авторката - архитект, феномен и учен-изследовател, член-кореспондент на Международната академия по информатизация, се старае да даде отговор на тези и много други въпроси, опитвайки се да разчете посланията от житните кръгове и дори да осъществи диалог с техните създатели.
Автор:
Марияна Анастасова
Публикация:
06.11.2007 г. 22:22
Етикети:
Посетено:
1073
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/4812-predstavyane-na-novata-kniga-na-mariana-vezneva-v-blagoevgrad