Издания / премиери

Среща разговор с Кармен Мишу в Русе и представяне на новия ѝ роман "Дъжд"

1 октомври 2024, 18:00 часа, Регионален исторически музей - Русе

Среща разговор с Кармен Мишу в Русе и представяне на новия ѝ роман "Дъжд"
◊ ПОКАНА
 
Издателство "Жанет 45" има удоволствието да Ви покани на среща с Кармен Мишу и нейния нов роман Дъжд“, който бе издаден преди малко повече от месец 
 
Заповядайте на 1 октомври, от 18:00 часа в Регионален исторически музей - Русе за среща с Кармен Мишу. Водещ на събитието ще бъде Нели Пигулева, а в ролята на модератор на разговора ще се включи Теодора Бакърджиева. 
 
Събитието се реализира със съдействието на РИМ - Русе , Силвия Костадинова и екипа на музея.
 
За автора:
 
Кармен Мишу е родена във Видин. Завършила е Френска езикова гимназия в родния си град, медицина в Букурещ и фармация в София. Работила е дълги години като научен сътрудник в НЦЗПБ – София, а в момента развива собствен фармацевтичен бизнес.
 
Авторка е на романите „Балканска сага“ (2006), „Нестинарка (2008), „Тангра и неговият син“ (2011) и на сборника с разкази „Синият фургон“ (2009). „Дъжд“ (2024) е последния роман на Кармен Мишу.
 
За книгата:
 
"Дъжд“ не е роман за Освобождението, нито за патриотизма, свързан с тази епоха. В ,,Дъжд“ е разказана историята на един обикновения човек, докоснат от свещената идея на свободата. Разказан е неговият житейски път, любовта и омразата му.
Автор:
Изд. "Жанет 45"
Публикация:
28.09.2024 г. 16:38
Посетено:
122
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/39875-sreshta-razgovor-s-karmen-mishu-v-ruse-i-predstavyane-na-noviya-roman-dazhd