Издания / премиери

Представяне на книгата „13 истории за R+2“ с автор Десислава Бошнакова

20 юни 2024 г., 16.30 ч., Нов български университет

Представяне на книгата „13 истории за R+2“ с автор Десислава Бошнакова

◊ ПОКАНА

Център за книгата и департамент „Медии и комуникация“ канят на 
представяне на книгата „13 истории за R+2“ с автор Десислава Бошнакова на 20 юни 2024 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Събитието е с водещ гл. ас. д-р Десислава Данкова.

Деси Бошнакова: Търсите причина (Reason) да прочетете (Read) тази малка книжка с 13 + 2 истории за R? Ще ви напомня (Remind), че реалността (Reality) не ни дава логични причини за избора на книга. Книгата ни намира. Правилното (Right) решение е да послушате интуицията си. И да посегнете към тази книжка с истории, защото обичате червения (Red) цвят, защото обичате малини (Raspberries) или защото обичате да тичате (Run). Може и да е защото обичате реката (River), която шумоли под прозорците ви, или защото се чудите по кой път (Road) да поемете.
Ще ви призная, че тези 13 + 2 истории ще ви позволят да си отпочинете и може би, само може би, ще ви помогнат да намерите своята рецепта (Recipe) за щастие. Или поне да се доближите до щастието.
И помнете (Remember), че след дъжда (Rain) идва дъгата (Rainbow).
Историите вървят с музика, с приятна напитка и имат за цел да започнат разговор.

Вход свободен! 

Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата

 

 

Автор:
Център за книгата
Публикация:
18.06.2024 г. 11:52
Посетено:
111
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/39404-predstavyane-na-knigata-13-istorii-za-r-2-s-avtor-desislava-boshnakova