Издания / премиери

Представяне на книгата „Силата“ от Тин Дакоп

5 юни 2024 г., 18.30 часа, Кинотеатър „Влайкова“ - София

Представяне на книгата „Силата“ от Тин Дакоп

◊ ПОКАНА

Представянето на сборника с разкази "Силата" ще се състои на 5 юни 2024 г., от 18.30 часа в кинотеатър „Влайкова“, гр. София, ул. „Цар Иван Асен II“ №11. 

Актьорът Даниел Цочев ще прочете един от разказите.

Заповядайте, ще получите книгата с автограф от автора!

За книгата

В тази книга авторът е изоставил строгата правна тематика и оставя полетът на фантазията да прекоси всички граници и натиска тъмните сили надолу за да може доброто да се извиси и надделее. Разказаните истории се развиват на ръба на познатия свят и поглеждат в мрака на отвъдното. В центъра на разказите е непрекъснатата битка между силите на доброто и на злото. Зъл сексуален демон се прикрива, но не прощава. Зловещ шкаф налага справедливост и равновесие като убива деца. Тъмни същества се опитват да отклоняват добрата енергия към Долния свят, а шепа старци в забравено село точно на Коледа успяват да затворят портите пред Мрака.

За автора

Тин Дакоп е псевдоним на Вълчин Даскалов, дългогодишен преподавател по търговско право в УНСС и Икономически университет - Виена. Авторът е разнолик като разказите си – доктор по право и дългогодишен адвокат, дърводелец 7-ми разряд и чешмеджия, фотограф и резбар. Повече от трийсет години преподавателят по търговско право разказва историите си. След издадени 5 книги научни съчинения, настоящият сборник с разкази изненадва с лекотата, с която се чете и увлича. 

 

Автор:
Красимира Димитрова
Публикация:
02.06.2024 г. 11:52
Етикети:
Сборник с разказиразказипредставяне на книганови книги
Тин Дакоп
Вълчин Даскалов
„Силата“
„Вертекс“
Посетено:
235
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/39302-predstavyane-na-knigata-silata-ot-tin-dakop