Издания / премиери

Премиера на книгата „Пулсът на новия свят“ от Цветислав Лазаров

11 май 2024 г., 15:00 ч., Литературен клуб „Перото“, НДК

Премиера на книгата „Пулсът на новия свят“ от Цветислав Лазаров

◊ ПОКАНА

Премиера на книгата „Пулсът на новия свят“ от Цветислав Лазаров

На 11 май 2024 г. от 15:00 ч. в Литературен клуб „Перото“, НДК, ще бъде представена книгата „Пулсът на новия свят“ от Цветислав Лазаров.

Книгата ни подтиква да се замислим за някои стереотипи и предубеждения, които лесно ни се поднасят и към които понякога, без да разберем, се оказва, че сме подведени и не ги подлагаме на критическо осмисляне. Книгата провокира, на места шокира, на места е иронична, на места казва неудобните истини за икономическия, обществения и политическия развой на събитията днес с оглед на събитията утре.

„Пулсът на новия свят“ изниква като вълнуваща и просветителска книга, която изследва влиянието на технологиите и иновациите върху нашето общество. Написана с ясен и завладяващ стил, тази книга пренася читателите в пътешествие през най-съществените промени и технологични реформи, които ни очакват в предстоящото бъдеще.

Започвайки с остър акцент на недостатъците на стария свят – изтощен, морално разложен свят, безчовечно експлоатиран за предполагаемото благо на нашата цивилизация – авторът смело обявява настъпването на нов свят, трансформиран и променен от технологиите и иновациите. Това не е светът, който читателите са изучавали в списания или текстове; това е свят, който ще революционизира начина, по който живеем и мислим като хора.

„Пулсът на новия свят“ е основополагащо четиво за всеки, който е заинтересован от бъдещето на обществото и влиянието на технологиите върху нашия живот. Книгата предлага безценни визии и стратегии за читателите да се подготвят и да процъфтяват в тази нова цифрова реалност. С ясния си и завладяващ стил книгата е достъпна за широк кръг читатели, тя оставя траен отпечатък с провокативните си идеи и екзистенциални въпроси.

 

Автор:
Андриана Спасова
Публикация:
10.05.2024 г. 16:28
Етикети:
Цветислав Лазаров
Пулсът на новия свят“
трансхуманизъм
дигитална революция
премиера на нова книга
Посетено:
520
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/39125-premiera-na-knigata-pulsat-na-noviya-svyat-ot-tsvetislav-lazarov