Издания / премиери

Премиера на книгата „Технология на унищожението“ от Емил Йотовски

13 май, 18.30 ч., Гранд Хотел, София клуб - гр. София

Премиера на книгата „Технология на унищожението“ от Емил Йотовски

◊ ПОКАНА

Каним ви на премиерата на новата книга на Емил Йотовски „Технология на унищожението“. Това е книга, която дава надежда, че събитията които ни заобикалят, няма да останат незабелязани. Тя е своеобразен опит да се наричат фактите и събитията с истинските им имена, защото да се забележи един проблем, е задължителната първа стъпка към неговото решение.

„Технология на унищожението“ е адресирана към хората, които осъзнават, че няма да имат място в „златния милиард“. Книгата е за това как хората биват манипулирани и в крайна сметка използвани като ресурс. За това, че глобалисткото светло бъдеще не е нищо по-различно от добре изглеждаща скотобойна.

„Няма как да не сте забелязали, че нещо в подредбата на съвременната ни цивилизация не е наред. Уж всичко се прави за доброто на хората, но като цяло ножицата между свръх богати и бедни се разтваря все повече. Уж науката се грижи да сме по-защитени, но неусетно започваме да търсим спасение в нетехнологичния начин на живот. Уж ГМО храните са създадени, за да спасят планетата от глад, но правят корпорациите по-богати“, споделя авторът Емил Йотовски.

Заповядайте на събитието, за да чуете още по темата. Ще ви очакваме на 13 май (понеделник) от 18.30 ч. в Гранд Хотел, София клуб, ул „Гурко“ 1, София.

За „Технология на унищожението“, Емил Йотовски

Твоят въглероден отпечатък си ти: нито повече, нито по-малко.

Нулирането на въглеродния ти отпечатък, към което толкова много се стремиш, значи твоята смърт.

Ако нямаш деца, няма как децата ти да живеят в един по-чист свят.

Бъдещето не е в капачките –  нито твоето, нито това на децата ти.

Ти не принадлежиш към златния милиард.

Няма значение колко си покорен.

ГМО храните не са предназначени, за да спасят човечеството от глад, а за да увеличат корпоративните печалби. Прозря ли го вече?

Нямаш други полови хромозоми, освен Х и Y. Доказано е; осъзнай го.

Насекомите също отделят въглероден диоксид, но никой не се занимава да измерва колко.

Електронните пари не те правят по-свободен – няма как да си по-свободен, когато някой друг определя кога и къде ще имаш право да ги харчиш. Още повече да разполага с властта да ти ги отнеме, без това да е кражба.

Мислѝ!

Добре дошъл в зората на новите мрачни векове.

 

За автора

Емил Йотовски е български сценарист, писател и журналист. Отскоро се занимава и с драматургия. Учил е медицина и психиатрия, но не практикува. Автор е на няколко книги, сред които „Жестоко”, „Нарочни приказки“ (в две части), „4 комедии“. В тях той залага на кратката форма и комуникативността.

 

Автор:
Росица Славова, Изд. "Изток-Запад"
Публикация:
10.05.2024 г. 16:53
Етикети:
премиера на книгаИзд. "Изток-Запад"
Емил Йотовски
„Технология на унищожението“
Посетено:
222
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/39122-premiera-na-knigata-tehnologiya-na-unishtozhenieto-ot-emil-yotovski