Издания / премиери

Представяне на книгата „Без реклами“ от Маги Халваджиян в Русе

26 април, 18 часа, Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе. Книгата представя съавторът Влади Априлов

Представяне на книгата „Без реклами“ от Маги Халваджиян в Русе

◊ ПОКАНА

Автобиографичната книга „Без реклами“ от Маги Халваджиян ще бъде представена на 26 април (петък) от 18:00 ч., в зала Заседателна на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе. Водещ на събитието е съавторът Влади Априлов.

Книгата „Без реклами“ съдържа интересни истории от живота и работата на продуцента Маги Халваджиян през годините. Тя е написана в съавторство със сценариста и режисьор Влади Априлов. Водещата идея на двамата автори е чрез интересния разказ, а не чрез хвалебствия и нравоучения, да се изгради истински и пълнокръвен образ. В този смисъл книгата може да бъде отнесена повече към белетристичния отколкото към автобиографичния жанр.

Съдържанието в 540 страници представя драматични моменти, пълни с емоции, интересни взаимоотношения и бляскави постижения в живота на Маги. Неговите успехи в телевизионния свят са свързани с неговия професионализъм в областта на медиите, творческите му търсения и ползотворната работа със съмишленици.

В автобиграфията освен чувство на удовлетвореност не липсват и дълбоки болезнени преживявания. Такова е описанието на внезапната смърт на баща му, която остава траен отпечатък в неговия емоционален свят.

Маги Халваджиян споделя: Имам чувството, че повечето млади хора тръгват с идеята да правят пари, а не да сбъдват мечти. Оттам идва цялата грешка. В книгата прокарвам тази идея – намерете да правите това, което обичате, и тогава ще сте щастливи цял живот. Не е необходимо да ставаш милионер.“

 

Автор:
Никола Бенин
Публикация:
26.04.2024 г. 07:01
Посетено:
267
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/39027-predstavyane-na-knigata-bez-reklami-ot-magi-halvadzhiyan-v-ruse