Издания / премиери

Представяне на "Книга за щастието" от Владимир Дръндаревски в София

24 април 2024, 18:00 часа, Столична Библиотека

Представяне на "Книга за щастието" от Владимир Дръндаревски в София

◊ ПОКАНА

Владимир Дръндаревски, автор на "Книга за щастието" ви кани на представянето на книгата в гр. София, което ще се състои на 24 април 2024,  от 18:00 часа в Столична Библиотека..

"Книга за щастието" е първата в света завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно, достъпно и пълномащабно понятието щастие.
Това е първата, която дава точните понятия, свързани с щастието, развива уникална теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното - дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието.
Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно, бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие.

Ако искате да чуете нещо ново, свежо, стойностно и различно, нещо което да ви помогне да тръгнете по нов път във вашия живот.

Ако искате да се усещате винаги в попътен вятър към вашите спокойствие, хармония и лично щастие, то на тази среща ще получите начални напътствия и ориентири, с които след като прочетете книгата, ще имате нов поглед, постоянен устрем, свежи сили и възможности, да генерирате постоянно енергия в посока само и единствено на вашето лично щастие.
Елате, за да проверите себе си и да се уверите вървите ли в тази посока или леко сте се заблудили и отклонили от правилния път към щастието!

Заповядайте на 24 април 2024, в Столична Библиотека от 18:00 часа.

Вход свободен!

Автор:
Организаторите
Публикация:
05.04.2024 г. 11:11
Посетено:
133
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/38877-predstavyane-na-kniga-za-shtastieto-ot-vladimir-drandarevski-v-sofiya