Издания / премиери

Събират се авторски произведения за брой 47 на електронно списание „Нова асоциална поезия“ - "Dr. Jekyll & Mr. Ai"

Текстове се приемат до 15 февруари 2024 г.

Събират се авторски произведения за брой 47 на електронно списание „Нова асоциална поезия“ - "Dr. Jekyll & Mr. Ai"

◊ ПОКАНА

Събират се авторски произведения за брой 47 на електронно списание „Нова асоциална поезия“ - "Dr. Jekyll & Mr. Ai"

Британци купуват българското школо и правата на „Аз съм българче“ за нов химн на Обединеното кралство, а норвежки пирати крадат на килограм личните данни на шизофренията ни за апокалиптичния си остров на съкровищата. ChatGPT ни прави психоаналитичен сеанс с цитати от Джак Изкормвача, Паулу Коелю, Робърт Луис Стивънсън и Албърт Айнщайн, за да продадем успешно сутрешната си лоботомия в социалните мрежи. Мистър Хайд клонира Доктор Джекил в името на световния мир и зеления преход към края на света (прочели сме само една книга през живота си в балканската бананова република, но тя не е “Винету“). Усещането за световна конспирация и химическа кастрация на здравия ни разум е повърнато като ракия без бандерол с руска салата и възпято с чалга от 90-те в „ТикТок“. Всеки чете дистопии и хорър, но никой - висока лирика в новия брой на списание Нова Асоциална Поезия – „Dr Jekyll & Mr. AI“. Краен срок за получаване на проби и секрети от литературни и личностни раздвоения в лицензираната викторианска лаборатория на НАСП – 15. 02. 2024 г. Очаквайте началото на бунта на изкуствения интелект срещу клиниката на естествения на най-българския неофициален общочовешки празник - Първи март.

Краен срок за подаване на авторски творби за брой 47 с тема  "Dr. Jekyll & Mr. Ai": 15 февруари 2024 г.

Email: newasocialpoetry@gmail.com

Ако желаете да бъдете включени в ежемесечното електронно издание на списанието, изпратете на посочения по-долу имейл Вашите текстове и снимка. Автори на дебютни публикации - моля включете и кратка автобиография.

Редакторски екип: Александър Арнаудов, Ана Цанкова, Александър Иванов, Божидар Пангелов, Васил Прасков, Весислава Савова, Ива Спиридонова, Ивона Иванова, Ружа Матеева, Стефан Гончаров.

Продължаваме отвъд!

⇒ За участие в следващия брой:

Изисквания за оформление: всички текстове да бъдат прикачени в един Word документ или друг подходящ текстови формат (за поезия минимум 3 произведения и проза до пет печатни страници); снимка за публикацията като прикачено изображение в имейла (и кратка биографична бележка за дебютиращи автори).

Краен срок: 15 февруари 2024 г.
Тема на броя: "Dr. Jekyll & Mr. Ai"
Email: newasocialpoetry@gmail.com

 

Автор:
Александър Арнаудов
Публикация:
24.01.2024 г. 01:32
Посетено:
2250
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/38437-sabirat-se-avtorski-proizvedeniya-za-broy-47-na-elektronno-spisanie-nova-asotsialna-poeziya-dr-jekyll-mr-ai