Издания / премиери

Представяне на учебно издание „Балнеологичен, спа и уелнес туризъм“ с автори Милена Караилиева и Теодора Ризова

12 декември 2023 г.,16.20 ч., Нов български университет

Представяне на учебно издание „Балнеологичен, спа и уелнес туризъм“ с автори Милена Караилиева и Теодора Ризова

◊ ПОКАНА

Център за книгата и департамент „Администрация и управление“ представят учебно издание „Балнеологичен, спа и уелнес туризъм“ с автори Милена Караилиева и Теодора Ризова на 12 декември 2023 г. от 16.20 ч. в книжарницата на Нов български университет.

Събитието е с водещи доц. д-р Милена Караилиева и доц. д-р Теодора Ризова, и модератор доц. д-р Евелина Христова.

Книгата представя ресурсния потенциал за развитие на Балнеологичния, СПА и Уелнес туризъм в България, анализирани са тенденциите  в развитието, търсенето и предлагането на туристическите услуги в този сектор на туризма. Книгата ще подпомогне подготовката на студентите в професионално направление 3. 9 Туризъм. Структурата и съдържанието са съобразени, както със съвременните изисквания за обучение в средните и висшите учебни заведения, така и с реалните потребности на туристическата практика.

Доц. д-р Милена Караилиева е доцент в направление „Туризъм“ на Нов български университет с дългогодишен преподавателски опит в курсовете и програмите по туризъм на НБУ. Автор е на множество публикации в областта на управлението на туризма, психологията на туристическото поведение и конкурентоспособността на туристическия продукт.

Доц. д-р Теодора Ризова е доцент в направление „Туризъм“ на Нов български университет. През 2013 г. е отличена със „Златен приз“ за висок професионализъм в обучението по туризъм в България. Автор е на многобройни публикации посветени на балнео, СПА и Уелнес туризма, както и е член на няколко редакционни колегии в тази сфера на науката.

***
Ще откриете книгата в Електронния каталог на изданията на НБУ.

Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата.

 

Автор:
Център за книгата
Публикация:
07.12.2023 г. 13:28
Етикети:
учебно изданиедоц. д-р Теодора РизоваЦентър за книгатаНБУ
доц. д-р Евелина Христова
доц. д-р Милена Караилиева
Посетено:
270
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/38197-predstavyane-na-uchebno-izdanie-balneologichen-spa-i-uelnes-turizam-s-avtori-milena-karailieva-i-teodora-rizova