Издания / премиери

Представяне на книгата "Играя" от Дойчин Кършовски

Книжарница и галерия "НБУ в ЦЕНТЪРа", 18 октомври 2023 г.,18.30 ч.

Представяне на книгата "Играя" от Дойчин Кършовски

◊ ПОКАНА 

На 18 октомври 2023 г. от 18.30 ч. в Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ (ул. „Г.С. Раковски“ 191Б) ще се проведе представяне на книгата „Играя“ от Дойчин Кършовски.

Поредицата „Тази книга няма значение“ предлага конкретни методи, упражнения и биохакове за изграждане на трайни навици, водещи до по-добро здраве, самочувствие и благоденствие. В книгата „Играя“ ще откриете:

  • Защо движението не е просто физическа активност, а критичен елемент за смисленото ни човешко съществуване.
  • Как да приложите МЕД „Минималната ефективна доза“ и принципа 80/20 в ежедневието си и да инвестирате разумно време в здраве.
  • Как да упражнявате баланс за тялото, ума и душата и как да отключите пътя си към дълголетие и пълноценно съществуване.
  • Как да интегрирате движение във всяка сфера на живота си за постигане на ново ниво на осъзнаване, функционалност и щастие.

В тази книга не става въпрос само за това как да бъдем здрави или как да изглеждаме добре. „Играя“ е покана за по-дълбока степен на човечност, за ново разбиране на живота като Игра, в която всяко движение има смисъл и потенциал да ни преобрази.

Дойчин Кършовски – Дойч е роден и израснал във Варна. През 1992 г. завършва Националната спортна академия, а от 2003 г. живее със семейството си в САЩ. Кариерата му зад океана започва като персонален треньор и собственик на йога и уелнес студио. Днес фокусът на неговата компания Want2goFit е насочен предимно към хора, които се стремят не просто към отлично здраве, но и изключителен пърформанс и резултати всеки ден. Негови клиенти са хирурзи, адвокати, финансови брокери, рок певци и дори наследниците на американски президент. Чест гост на радио и телевизионни предавания, Дойч говори с въодушевление за работата си. Според него постоянството е от най-голямо значение за здравето, хармонията и щастието.

 

Автор:
Център за книгата
Публикация:
16.10.2023 г. 14:34
Етикети:
Посетено:
334
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/37836-predstavyane-na-knigata-igraya-ot-doychin-karshovski