Издания / премиери

Представяне на стихосбирката „Път над страха“ на Димитър Драганов в град Пловдив

7 октомври 2023, 11:00 часа, Дружество на писателите - Пловдив

◊ ПОКАНА

Представяне на третата стихосбирка на Димитър Драганов „Път над страха“ в град Пловдив

На 7 октомври, от 11:00 часа, поетът Димитър Драганов Драганов ще представи третата си стихосбирка „Път над страха“ в Пловдив, в Дружеството на писателите в града. Книгата е издадена през месец април 2023 г. от Издателска къща „Многоточие“.

„Път над страха“ съдържа над 80 стихотворения на различна тематика – философска, социална, любовна и други. В нейното ядро 24-годишният творец разкрива със смел размах измеренията на творческите си търсения, в които не поставя никакви граници пред себе си. С „Път над страха“ Димитър се опитва да каже, че всички ние сме способни да се изправим във всеки етап от живота си срещу емоцията страх, която може да ни попречи да живеем спокойно и радостно.           

Литературното събитие се организира с подкрепата на Дружеството на писателите в град Пловдив. Всеки е добре дошъл на 7 октомври в 11:00 часа – на ул. „Княз Александър Батенберг“ 27, където би могъл да се срещне с автора и да направи своя индивидуален опит за издигане на пътя над страха, от който като че ли днес всички ние се нуждаем.

Заповядайте!

Автор:
Организаторите
Публикация:
02.10.2023 г. 13:19
Посетено:
472
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/37735-predstavyane-na-stihosbirkata-pat-nad-straha-na-dimitar-draganov-v-grad-plovdiv