Издания / премиери

Премиера на „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие" – първата съвместна книга на Максим Бехар и Венета Писарска

18 септември 2023 г., 18:00 часа, One More Park Bar - София

 ◊ ПОКАНА

Заповядайте на официалната премиера на най-новия пътеводител на пътешественика към Сантяго де Компостела:

„Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие" първата съвместна книга на Максим Бехар и Венета Писарска

18 септември 2023 г. (понеделник), 18:00 - 21:00 ч.,
One More Park Bar (ул. „Незабравка" 3-5, Борисова градина, до Парк-хотел „Москва", София)
(*намира се до трибуните на Национален тенис център, с паркинг пред Зала „София".

Със специалното участие на:

Георги Милков, журналист и пътешественик
Стефан Иванов, създател на уникалния проект Neverest
Н. Пр. Алехандро Поланко, посланик на Кралство Испания в България

Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие" не е просто книга, а врата към свят на приключения, вдъхновение, самооткриване и духовно обогатяване. Авантюристичното и винаги усмихнато семейство Максим Бехар и Венета Писарска ще ви разкажат за незабравимите си приключения по пътя „Камино" – едно неповторимо усещане, което остава за цял живот и зарежда духа с енергия, вяра и креативност. 

По време на събитието ще имате възможност да се запознаете с авторите, да закупите първите екземпляри на книгата с автографи и да научите всички любопитни детайли зад това удивително пътешествие.

*Изданието ще бъде налично във всички книжарници в страната от 19 септември.

Книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие" се появява след успешния 10-дневен преход на Максим и Венета по поклонническите пътища на Ел Камино, които ги отвеждат до крайната точка – катедралата „Свети Яков" в град Сантяго. За този път се разказват безброй легенди, а авторите го описват като „едно неповторимо усещане, което остава за цял живот и зарежда духа с енергия, вяра и креативност".

Журналистът-пътешественик Георги Милков споделя за книгата: "Пътят е един, символично казано, но на практика пътеките са много. В книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие" Максим и Венета ще ви кажат точно колко са на брой. Описали са подробно маршрутите и какво ще видите по тях. Всеки, който е имал колебания да предприеме подобно пътуване, терзан от безброй въпроси и неясноти, вече може да е спокоен, държейки в ръцете си този „учебник по Камино".  Тук, освен своите лични впечатления, авторите са описали с всеотдайна прецизност какво точно да вземете за това приключение. И не само... Купете си тази книга непременно!"

Ще ви очакваме с нетърпение!

Автор:
Организаторите
Публикация:
18.09.2023 г. 13:11
Етикети:
премиера на книга
- Георги Милков
„Пътят Камино. Бързо лесно и за удоволствие"
Максим Бехар и Венета Писарска
Издателство "Вакон"
Посетено:
476
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/37651-premiera-na-patyat-kamino-barzo-lesno-i-za-udovolstvie-parvata-savmestna-kniga-na-maksim-behar-i-veneta-pisarska