Издания / премиери

Представяне на стихосбирката "Път над страха" от Димитър Драганов

30 май 2023, 19:30 ч., Offline Café - Пловдив

Представяне на стихосбирката "Път над страха" от Димитър Драганов

◊ ПОКАНА

Представяне на стихосбирката "Път над страха" от Димитър Драганов

Младият поет Димитър Драганов Драганов ще представи третата си стихосбирка „Път над страха“ пред читателите и почитателите на писаното слово в Пловдив на 30 май, вторник, от 19:30 ч., в Offline Café. Срещата се реализира с любезното съдействие на отдел „Култура“ на Община Пловдив, а съорганизатор е Издателска къща „Многоточие“.

 24-годишният поет от град Стралджа Димитър Драганов има издадени други две стихосбирки „Моят глас“ и „Портрет на живота“, като втората се реализира като спечелена награда от Международен конкурс на Издателска къща „Многоточие“ „Защо пиша това писмо?“. Третата стихосбирка на Димитър „Път над страха“, издадена през месец април, съдържа 90 стихотворения на философска, любовна и социална тематика, написани от автора през изминалата година.     

Всеки, който желае, би могъл да присъства на премиерата на книгата на Димитър Драганов в Offline Café на 30 май, на която ще може да се срещне на живо с автора, да се потопи в емоционалната атмосфера на художествения свят на стихотворенията, да научи повече за неговия творчески път дотук, както и да получи стихосбирката със специално послание.  

Заповядайте!

Автор:
Организаторите
Публикация:
25.05.2023 г. 12:53
Посетено:
664
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/36983-predstavyane-na-stihosbirkata-pat-nad-straha-ot-dimitar-draganov