Издания / премиери

Премиера на новата книга на Максим Бехар: „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“

10 май 2023, 18:00 ч., Книжарница Booktrading - Bulgaria Mall София

Премиера на новата книга на Максим Бехар: „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“

◊ ПОКАНА

Каним ви с удоволствие на официалната премиера на новата книга на Максим Бехар: „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“

Заповядайте на 10 май 2023 г., сряда, от 18:00 часа в книжарница Booktrading в Bulgaria Mall (бул. „България" 69, ет. 2).

Максим Бехар, почетен генерален консул на Република Сейшели в България и успешен участник в забележителното шоу „Черешката на тортата", не само ще ви посрещне със сейшелски одежди, но ще ви разкаже незабравимите си приключения от Сейшелите – „рая на Земята", и ще сподели коя е най-трудната, а и най-лесната рецепта за него от невероятната креолска кухня.

По време на събитието ще можете и да закупите книгата с автограф от автора. *Изданието е вече налично в книжарниците.

Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята" е книга, която ще ви вдъхнови да опитате нещо ново в кухнята и ще ви отведе на пътешествие до Сейшели с вкусни и лесни за приготвяне традиционни рецепти, съчетани със запомнящи се истории, съвети и преживявания на автора.

Повече информация за книгата можете да намерите на: www.beharbooks.com

Ще ви очакваме с нетърпение!

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
09.05.2023 г. 14:21
Етикети:
Максим Бехарпремиера на книга
„Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“
Посетено:
294
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/36876-premiera-na-novata-kniga-na-maksim-behar-seyshelski-retsepti-i-oshte-za-raya-na-zemyata