Издания / премиери

Представяне на книгата „Moja bogda sna“

4 февруари 2023, 18:00 ч., бар „Singles“ - НДК

Представяне на книгата „Moja bogda sna“
 
 
◊ ПОКАНА
 
Представяне на книгата „Moja bogda sna“
 
На 4 февруари от 18:00 ч. в бар „Singles" (ex „Studio 5") ще се случи нещо различно. Това няма да е традиционно представяне на книга. Това ще е един емоционален, смешен, тъжен, неочакван и откровен разказ за едно приятелство, което се превърна в книга. 
 
Заповядайте на 4 февруари от 18:00 ч. в бар „Singles". 
 
Мoja bogda sna е един приятелски и откровен разговор между Георги Бърдаров и Ваня Джаферович за важните и истински неща в живота. В основата е футбола, но всички истории са пречупени през житейския път на Ваня - горчивият спомен от войната, силата на семейството, успехите и разочарованията в спорта, светлината на любовта и големият дар на родителството.

Това е история за живота на Ваня Джаферович, но всъщност е историята на всички пострадали от Юговойните, превърнали се в бежанци и скитници по света, без сигурност и покой.

Тази книга не е биография, а и никога не е имала стремеж и претенция да бъде такава. Moja bogda sna е един откровен разговор между двама приятели, в който нищо не остава неизказано или премълчано. Жоро Бърдаров успя да ме върне назад във времето, да преживея всичко отново, да се сблъскам с призраците от миналото и да погледна към бъдещето. Това е една история... къде тъжна, къде весела, къде балканска и с аромат на круша. А животът? Животът е красив. Специално, когато е изпълнен с любов.
~ Ваня Джаферович
 
__________
Събитието във Фейсбук:  https://www.facebook.com/events
Автор:
Изд. Мусагена
Публикация:
02.02.2023 г. 16:37
Етикети:
представяне на книгаГеорги Бърдаров
Мусагена
Moja Bogda Sna - Историята на Ваня Джаферович
Посетено:
635
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/36276-predstavyane-na-knigata-moja-bogda-sna