Издания / премиери

THE BOOK CLUB Sofia представя: "Не подлежи на осиновяване" от Александра Шехтова

24 януари, 18:30 часа, хотел "Маринела", гр. София

THE BOOK CLUB Sofia представя: "Не подлежи на осиновяване" от Александра Шехтова
 
 
◊ ПОКАНА
 
THE BOOK CLUB Sofia и издателство "Лексикон" ви канят на представянето на книгата на Александра Шехтова - "Не подлежи на осиновяване"!
 
Заповядайте на 24.01.2023 в зала "Витоша" на хотел "Маринела", когато ще си поговорим за грешките, надеждата и вечната борба да намерим своето място в обществото!
 
Започваме в 18:30 ч., очакваме ви!
Официален партньор: Hotel Marinela Sofia
 

Роман за домовете за изоставени деца, написан от първо лице

Има една особена категория хора, дамгосани от обществото. От същото това общество, което ги е създало.

Има един закон, който се грижи това заклеймяване по възможност да е за цял живот. Има особени „порядки и ред“, налагани в много домове за сираци. Този роман е моята лична борба срещу един остарял закон, пълен с желани „грешки“.

„Грешки" – облагодетелстващи конкретни институции и властимащи. Романът е и моята последна надежда да открия корените си.

Надежда – той да попадне в ръцете на онази единствена жена, която ще съумее правилно да разчете заложената като „трохи“ информация в съдържанието на книгата. Информация, която страница по страница ще я отведе до мен – стига обаче тази жена да е все още жива и да иска да се запознае с една нейна вече 40-годишна „грешка“.

 

Автор: Изд. "Лексикон"
20.01.2023 г. 14:09
Посетено: 205
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/36220-the-book-club-sofia-predstavya-ne-podlezhi-na-osinovyavane-ot-aleksandra-shehtova