Издания / премиери

Слави Панайотов - The Clashers представя в Grand Mall "50 невероятни места в България"

Варненската премиера на новата книга на популярния влогър е на 21 януари, началото е в 11:00 ч., а Слави ще раздаде автографи на всички

Слави Панайотов - The Clashers представя в Grand Mall "50 невероятни места в България": 1
Слави Панайотов - The Clashers представя в Grand Mall "50 невероятни места в България": 2

 

Слави Панайотов - The Clashers представя в Grand Mall Варна "50 невероятни места в България"

На 21 януари 2023 Grand Mall ще е домакин на варненската премиера на новата книга на инфлуенсъра Слави Панайотов - The Clashers: "50 невероятни места в България". Вече на път да се превърне в един от големите хитове на книжния пазар, само месец след излизането си от печат, книгата ще изкуши не само последователите на влогъра в YouTube, които вече надминават 1,26 милиона. Тя е съвременен тип четиво, което взема най-доброто от двата свята - от познавателната информация и от забавлението и го поднася с настроение под формата на инфотейнмънт.

“Приятели, щастлив съм да ви представя новата си книга - споделя Слави. - В нея ви разказвам за "50 невероятни места в България". Знаете, че обичам нашата родина и чрез книгата искам да ви подтикна да я опознаете. Това е начинът да я обикнем! Ще откриете, че книгата е един пътеводител от изцяло нов тип. Мислете за нея като продължение на “Топ мистериите на България”. Елате на 21 януари в Grand Mall, аз ще дам автограф на всички. Благодаря на всеки един от вас, който си вземе книгата и ме подкрепи!”

В книгата популярният влогър споделя свои лични преживявания и ни среща с не толкова известни, но приказни кътчета от България. Всъщност откриването на непознати места и разучаването на тяхната история е една от най-големите страсти в живота на  Слави Панайотов. В своя YouTube канал - The Clashers през последните години той споделя видеа от своите приключенски пътувания по света и у нас и разказва на аудиторията си нещата, които е научил.

Този път Слави ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие към по-малко познати локации от нашата родина, като обогатява разказите си с лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да допусне и известна доза мистицизъм, отпращащ към неговата предишна хитова книга "Топ мистериите на България", която има над 100 000 продадени копия.

 От "50 невероятни места в България" ще научим за: необяснимата сила в храма на Златолист; най-екстремната екопътека у нас; вкаменената гора на 30 милиона години; древната пирамида на Траките; вратата, която води през вековете; чудесата на Богородичната стъпка; най-стария манастир в Европа; бялото злато на Овеч; кръстопътя на религиите; родното място на бог Асклепий.

Издател е “Oз Books”, част от семейството на “Озон Ентъртейнмънт”, издателството, което публикува основно книги от инфлуенсъри, популярни YouTube и Фейсбук личности.

Началото на срещата със Слави Панайотов е в 11:00 ч. на 21 януари, вход свободен!

Подробности открийте на Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna.

www.grandmall-varna.com

 

 

Автор: Нина Локмаджиева
17.01.2023 г. 15:38
Посетено: 333
Етикети: Варна, представяне на книга, "50 невероятни места в България", Слави Панайотов
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/36199-slavi-panayotov-the-clashers-predstavya-v-grand-mall-50-neveroyatni-mesta-v-balgariya