Издания / премиери

Премиера на „Приказките на Луната“ от Хули Леонис

22 ноември 2022 г., 19:00 ч., Бар „Singles", НДК

Премиера на „Приказките на Луната“ от Хули Леонис

 

◊ ПОКАНА

Хули Леонис и издателство „Апостроф"

 Ви канят на премиерата на книгата „Приказките на Луната"

на 22 ноември 2022 г. от 19:00 ч. в бар „Singles" - бул. „България" 1, НДК, вход А4

Заповядайте!

 

За книгата:

Луната е нашият компас за правилно ориентиране в живота. Тя носи винаги истината за това накъде да поемем, когато сме забравили какъв е пътят. Ако животът е една разходка в гората, то Луната ни казва какво да си вземем, за да се чувстваме добре, сигурни и щастливи.

Луната е като цвете. И тя има нужда да се погрижим за нея, да я познаваме, да я обичаме, да ѝ обръщаме внимание, иначе закърнява. А случи ли се това, повяхва и целият ни емоционален свят, душата ни започва да умира. Тялото може да продължи да съществува инстинктивно, да се храни, да се мести, да прави секс, но то вече ще е празно от съдържание и никога няма да може да бъде щастливо.

Красива и емоционална, тази книга е магическа притча за преобразяващата сила на Луната. Хули Леонис ни повежда на пътешествие в търсене на хармонията и дълбокия смисъл. Това пътешествие е както много познато, така и безкрайно изненадващо, защото ни показва какъв е пътят към себе си. Именно по този път героят на приказката среща тореадора, орача, жената от тресавищата, хората от фабриката и всички те му показват посоката, но никой не знае къде свършва криволичещата пътека. За да открие крайната точка и да се прибере в истинския си дом, той трябва да се научи да разчита поличбите на Луната и да се вслушва в сърцето си.

 

За автора:

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“, „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита истина за секса“, „Тайните на Марс“, „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ и „Приказките на Луната“, издавани от „Апостроф“.

 

Автор:
Издателство „Апостроф"
Публикация:
22.11.2022 г. 13:02
Етикети:
издателство „Апостроф"Хули Леонис
„Приказките на Луната"
прмиера на книга
Посетено:
409
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/35900-premiera-na-prikazkite-na-lunata-ot-huli-leonis