Издания / премиери

Представяне на книгата "ДНК" на Красимира Алексиева в Столична библиотека

Автобиография на Краси Алексиева и биография на галерия "Възраждане"

Представяне на книгата "ДНК" на Красимира Алексиева в Столична библиотека

 

◊ ПОКАНА

 Столична библиотека и Краси Алексиева Ви канят на премиера на книгата „ДНК“!

Заповядайте на 06 октомври 2022 г., четвъртък, от 18:00 ч. в зала „Вяра“ на Столична библиотека (пл. „Петко Р. Славейков“ №4).

Книгата ще представи проф. Иван Станков.

Книгата „ДНК“ е автобиография на Краси Алексиева и биография на галерия "Възраждане"! Книгата е голям формат, луксозна, 500 стр., 300 от тях са текст, а останалите 200 са фото албум, ИК "Ракурси".

Тази книга е автобиография и биография. Автобиография на Краси Алексиева и биография на галерия "Възраждане". Тази книга е опит да се изскочи от самотата, да се надскочи самотата. Да се търси любовта в най-тъмните ъгли. Опит, обичта да излъчва своето свято сияние от образи, факти, случки. Опит за незабрава, за обичливи и не толкова обичливи спомени. Опит, да се залови част от времето в мрежата на словото. Опит, да се надникне в далечното минало на родовото начало на една жена, която иска да знае, да помни и предаде спомена напред, във времето. И да останат имената на много български творци, с които тя се е срещнала и преживяла много, за бъдещето.

 

Автор:
Сим Алексиев
Публикация:
03.10.2022 г. 16:45
Посетено:
508
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/35529-predstavyane-na-knigata-dnk-na-krasimira-aleksieva-v-stolichna-biblioteka