Издания / премиери

Премиера на книгата "Тихо! За това не се говори" от Десислава Христозова

25 май, 18:30 ч., nOva art space - София

Премиера на книгата "Тихо! За това не се говори" от Десислава Христозова

 

◊ ПОКАНА

Заповядайте на премиерата на дебютната книга на Десислава Христозова „Тихо! За това не се говори“ тази сряда, 25 май, от 18:30 ч. в nOva art space (София, ул. „Съборна“ 3). Заедно с нас ще бъде и Мира Добрева, която е редактор на книгата.

Десислава Христозова е журналист с над 20-годишен опит. Тя е автор, влогър с YouTube канал „Деси, къде си?“, един от редакторите в предаването „Отблизо с Мира“ по БНТ, както и ефирен редактор на „България в 60 минути“ по БНТ.

Деси е приела за своя мисия да говори открито за затлъстяването като заболяване, за да се обърне внимание на тази световна пандемия и вместо да се мълчи от неудобство, хората да бъдат информирани за рисковете и последствията от нея.

В дебютната си книга „Тихо! За това не се говори“ Деси разкрива истината за живота на дебелите хора. Това е изповед за важните неща, болките и притесненията.

* * *

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events

 

Автор: Издателство AVA Books
23.05.2022 г. 13:21
Посетено: 408
Етикети: Мира Добрева, дебют, премиера на книга, Десислава Христозова, "Тихо! За това не се говори", Издателство AVA Books
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/34751-premiera-na-knigata-tiho-za-tova-ne-se-govori-ot-desislava-hristozova