Издания / премиери

Представяне на романа "Клеймото на гения" от Василка Николова

11 май, 18:30 часа, зала "Витоша", хотел "Маринела"

Представяне на романа "Клеймото на гения" от Василка Николова
 
 
◊ ПОКАНА
 
THE BOOК CLUB Sofia, издателство "Лексикон" и Hotel Marinela Sofia ви канят на представянето на романа на Василка Николова - "Клеймото на гения"!
 
Заповядайте на 11.05.22 в 18:30 ч. в зала "Витоша", хотел "Маринела", където с радост ще ви очакваме в компанията на автора на романа -  Василка Николова. Заедно с вас ще имаме възможност да зададем въпроси, свързани с нейния исторически трилър „Клеймото на гения“, в който фантазията и реалността се сливат, за да ни разкажат истории за митологични загадки, да обогатят познанията ни за известни творци и кървави престъпления.
 
Официални гости на събитието ще бъдат Димитър Мандраджиев и Елка Даскалова, с чиято подкрепа е отпечатано второто издание на романа.
 
Очакваме ви! Носете добро настроение!
 

Съюзът между изкуство, история и медицина дава отговор на много загадки.

Може ли един старинен медальон да разкрие вековна тайна?

„Клеймото на гения“ е интелигентно написана книга, в която истина и фантазия се свързват, за да ни покажат пътя на Светлината – свещеното „херметично“ познание, чиято тайна е ревностно пазена през вековете от богомили, тамплиери и масони. Уникална мозайка от премълчани истории за гениални творци, митологични загадки и интересни пътешествия из Европа, преплетени в един завладяващ съвременен сюжет. Неочаквани обрати, мистериозна амалгама от история, изкуство и кървави престъпления, които ще ви държат в напрежение до самия край.

В тази история, разказана с ерудиция и енигматичност, всеки читател ще преоткрие част от себе си и ще види, че всичко е свързано по уж невидим, а всъщност много видим начин и ще намери отговори за себе си.

Димитър Мандраджиев 

 

Автор:
Лексикон
Публикация:
09.05.2022 г. 11:54
Етикети:
романпредставяне на книгаЛексикон
THE BOOК CLUB Sofia
Василка Николова
"Клеймото на гения"
Посетено:
633
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/34646-predstavyane-na-romana-kleymoto-na-geniya-ot-vasilka-nikolova