Издания / премиери

Св. Валентин идва с "Ти си любовта"

Новата любовна формула

Св. Валентин идва с "Ти си любовта"


◊ СЪБИТИЕТО

137 от най-хубавите любовни стихове и диск с 22 любими български песни съдържа най–новата стихосбирка на  Евтим Евтимов – „Ти си любовта”, която ще се появи на книжния пазар дни преди Празника на влюбените.

В книгата, с луксозна подвързия и стилни цветни илюстрации, издателска къща „Персей” е събрала едни от най-вдъхновените химни за любовта на поета, родили и стотици песни, някои от които са вечна класика в българската популярна музика. Веселин Маринов, Георги Христов, Камелия Тодорова, Панайот Панайотов, Райко Кирилов, дует „Шик”, дует „Ритон”, „Щурците”, „Тангра” са част от музикантите, чийто песни по стихове на Евтим Евтимов са влючени в компактдиска към „Ти си любовта”.

Премиера в диска към „Ти си любовта” ще направи и най-новата песен по стихове на Евтим Евтимов – „Да бъдем двама”, дело на известния композитор и аранжор Красимир Гюлмезов, в изпълнение на дует „Шик”.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА

Инициативата на издателска къща „Персей” да подариш книга-бижу за Свети Валентин започна през 2005-а с издаването на антология на световната любовна лирика „Обичам те”. Традицията продължи през 2006-а година с шедьоврите на българската любовна лирика, събрани в томчето „Да те жадувам”. Луксозните издания достигнаха абсолютен рекорд по продажби и до днес присъстват постоянно на българския книжен пазар.


◊ ПОМАГАЛО ЗА ИЗПРЕВАРВАЩИ

Направи подарък за любимия - чрез Електронна книжарница LiterNet: Евтим Евтимов. Ти си любовта!



Изданието се осъществява с подкрепата на COFFEE MATE и NESCAFE CLASSIC.
Автор:
Биляна Полякова
Публикация:
02.02.2007 г. 12:19
Посетено:
370
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/3444-sv-valentin-idva-s-ti-si-lyubovta