Издания / премиери

Представяне на детска книжка „Нощни приключения“ на Ирина Илиева

29 януари 2022 г., 11.00 ч., Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“

Представяне на детска книжка „Нощни приключения“ на Ирина Илиева

 

◊ ПОКАНА

Издателство „My messy tales“ гостува в „НБУ в ЦЕНТЪРа“ на 29 януари 2022 г. от 11.00 часа със своята първа детска книжка „Нощни приключения“ с текст на Ирина Илиева и илюстрация на Десислава Найденова.

„Нощни приключения“ е вълнуваща и магическа история за едно малко дете, което тръгва на приключение с любимите си играчки. История, която учи за смелостта, приятелството и красотата да откриваш. Скоро ще има възможност да се поръча книжката персонализирана – ще може да се избере цвета на косата и прическата, цвета на очите и пижамката, а главният герой да се казва с името на детето, за което ще е книжката. Така четенето ще стане истинско преживяване за малкото човече – то ще види себе си в красивите илюстрации, ще чува името си, докато слуша увлекателната история.

Ирина Илиева е възпитаник на НБУ, бакалавър „Масови комуникации“ и магистър „Бизнес администрация“, а в периода 2008-2012 г. е и преподавател в университета.

Десислава Найденова е завършила „Илюстрация“ в Националната художествена академия през 2015 г., обича да рисува и твори занимавки с ръцете си.

Представянето на „Нощни приключения“ ще се излъчва онлайн във фейсбук страницата на „НБУ в ЦЕНТЪРа“.

*

Предвид усложнената епидемична обстановка и възможността не повече от 7 души да бъдат едновременно на място в книжарницата, „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за гостуване между 10.00 и 12.00 часа, когато Ирина Илиева и Десислава Найденова ще покажат няколко персонализирани книжки, ще дават автографи и ще разговарят с посетителите.

 

Автор:
Център за книгата
Публикация:
28.01.2022 г. 17:39
Етикети:
представяне на книгадетска книгаНБУ В ЦЕНТЪРаНБУ
Десислава Найденова
изд. „My messy tales“
Ирина Илиева
„Нощни приключения“
Посетено:
1624
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/34039-predstavyane-na-detska-knizhka-noshtni-priklyucheniya-na-irina-ilieva