Издания / премиери

Представяне на „Публични вземания без данъчен характер от Европейския съюз“ с автор Гинка Симеонова

2 декември 2021 г., 16.30 ч., Нов български университет

Представяне на „Публични вземания без данъчен характер от Европейския съюз“ с автор Гинка Симеонова

 

◊ ПОКАНА

Център за книгата и департамент „Право“ канят на представяне на „Публични вземания без данъчен характер от Европейския съюз“ с автор Гинка Симеонова на 2 декември 2021 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Водещ на събитието е почетен проф. д-р Екатерина Михайлова с дискутанти проф. дн Райна Николова и доц. д-р Катерина Йочева.

Настоящата монография цели да даде детайлна представа за характеристиките на тези видове публични вземания без данъчен характер с произход от ЕС. За тази цел е извършен  подробен анализ на сложния фактически състав, който трябва да бъде осъществен, за да се породят този тип правоотношения, оценявайки спецификите му при всеки отделен подвид публични вземания, като част от общата им група. Монографията е структурирана в пет глави, като се следва правната уредба на тази група публични вземания по начина, по който тя е изградена в чл. 162 ДОПК.

***
По време на представянето книгата ще се продава с 10% отстъпка.
Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата.

 

Автор:
Център за книгата
Публикация:
29.11.2021 г. 11:19
Посетено:
1028
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/33780-predstavyane-na-publichni-vzemaniya-bez-danachen-harakter-ot-evropeyskiya-sayuz-s-avtor-ginka-simeonova