Издания / премиери

Представяне на „Високото пространство в дневната при къщите“ с автор Климент Иванов

20 октомври 2021 г., 17.00 ч., Нов български университет

Представяне на „Високото пространство в дневната при къщите“ с автор Климент Иванов

 

◊ ПОКАНА

Център за книгата и департамент „Архитектура“ канят на представяне на „Високото пространство в дневната при къщите“ от Климент Иванов на 20 октомври 2021 г. от 17.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Водещ на събитието е проф. д-р арх. Пеньо Столаров с дискутанти доц. д-р Анна Аврамова и гл. ас. д-р арх. Гергана Стефанова.

В този труд се изследва актуалната представа за високото пространство в дневната и неговата роля в съвременното жилище. То се разглежда като най-важното нововъведение в развитието на модерната къща и един от ключовите елементи за създаването ѝ. Стремежът не е да се наложи високото пространство като универсално приложима схема, която да измести останалите. То е алтернативно решение, подходящо за по-нестандартно настроени клиенти, които търсят различен начин на организиране на живота в жилището си. Това го прави особено желано от клиенти от артистичните и творческите среди.

***
По време на представянето изданието ще се продава с 10% отстъпка.
Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата.

 

Автор: Център за книгата
15.10.2021 г. 16:46
Посетено: 621
Етикети: проф. д-р арх. Пеньо Столаров, Център за книгата, НБУ, гл. ас. д-р Климент Иванов, гл. ас. д-р арх. Гергана Стефанова, доц. д-р Анна Аврамова
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/33531-predstavyane-na-visokoto-prostranstvo-v-dnevnata-pri-kashtite-s-avtor-kliment-ivanov