Издания / премиери

Представяне на еротичния роман „Спи с мен“ от Снежана Ташева

Впечатляващ съвременен роман, който предлага много повече, отколкото заглавието и началото му предполагат

Представяне на еротичния роман „Спи с мен“ от Снежана Ташева

 

◊ ПОКАНА

Издателство Ерго и Dada Cultural Bar
Ви канят на
представянето на еротичния роман „Спи с мен“ от Снежана Ташева.

Събитието ще се състои на 23 септември, от 18:30 часа, в столичния Dada Cultural Bar, ул. „Георги Бенковски“ №10.

Книгата ще представи редакторът Калин М. Ненов, с участието на Снежана Ташева и Мартин Христов. Моля носете маски и доброто си настроение!

 

"Впечатляващ съвременен роман, който предлага много повече, отколкото заглавието и началото му предполагат. Прям и директен, крие в себе си неочаквани изненади и е колкото за любовта, толкова и за израстването; за преодоляването на личните недостатъци и за компромисите, нужни във всяка връзка. За раните, които любовта нанася и които пак тя лекува. За смиряването на гордостта, за близостта и приятелството."
~ Елена Павлова

Еротичен роман, в който са преплетени много съдби. Героите са интересни, всеки със своята странност, а любовната история вдига много градуси по Келвин. Стилът е лек и увлекателен, а Ясена, Явор и Янчо бързо печелят симпатиите на читателя."
~ Донко Найденов

Ясена Юрукова е млада жена със скучен живот – творчески блокаж, еднообразна преподавателска кариера… Освен това спи с предишните си гаджета, към които не изпитва никакви чувства. Тя иска нещо ново и вълнуващо, но съдбата я изненадва, като ѝ поднася старите ѝ любови. Явор и Янчо са толкова различни, но и толкова подобни, зарязали я съответно преди единайсет и седем години. Сега обаче и двамата изведнъж ѝ обръщат внимание. Янчо е рус левент, ветеринарен лекар с влечение към бордовите игри, който често заеква. Явор пък е дребничък черноок научен работник, пристрастен към чашката. И с двамата я свързват ярки спомени, но тя трябва да избере един от тях. Любов, приятелство и вярност се преплитат в тази книга, за да заемат най-накрая отредените си места.

 

Снежана Ташева е завършила магистратура по „Физика на ядрото и елементарните частици“ във Физически факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Преподавала е физика и английски език. Работи като преводач на свободна практика от английски и руски. Почитател на италианската култура, до този момент е посещавала Италия три пъти – живяла е в град Павия в Северна Италия, докато работи в INFN (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare), Sezione di Pavia; след това е гостувала в Милано и в Порто Чезарео в Южна Италия.

Автор е на научнофантастични и фентъзи разкази. Книгата ѝ „Групата от Ада“ (2017) е един от 72-та романа, участвали в предаването „Ръкописът“ по БНТ1. Еротичният ѝ фантастичен разказ „Мъжът – начин на употреба“ е публикуван в списание „Тера фантастика“ и в немското Ein Neuer Stern zum Fest der Liebe под заглавието Der Mann. Eine Gebrauchsanweisung.

„Спи с мен“ е първият ѝ еротичен роман.

 

Автор: Организаторите
17.09.2021 г. 14:13
Посетено: 320
Етикети: представяне на книга, Издателство "Ерго", Снежана Ташева, „Спи с мен“, еротичен роман
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/33371-predstavyane-na-erotichniya-roman-spi-s-men-ot-snezhana-tasheva