Издания / премиери

Влогърът Мартин Светославов–Мъци с дебютен роман

Премиера на "Чифт" и среща с автограф - 19 май, 16:00 ч., книжарница „Сиела“

Влогърът Мартин Светославов–Мъци с дебютен роман

 

◊ ПОКАНА

С над 322 000 последователи Мартин Светославов-Мъци е един от най-популярните YouTubе знаменитости. През 2020 г. на пазара се появи неговата първа книга – искрената и забавна „Лисица“, посветена на пътя му от създаването на „Мъци канала“ до днес.

Година след публикуването ѝ младият влогър ще изненада почитателите си с дебютния си роман „Чифт“ – напрегната и мрачна история, вдъхновена от традициите на английската криминална литература.

Джак и Хари – двама приятели още от детството си, съквартиранти и студенти по криминалистика в Лондон – се оказват одобрени да присъстват за пръв път на разследването на убийство на виден аристократ. Така в разгара на нетипично горещо английско лято те поемат към затънтено графство, за да станат част от екипа на главен инспектор Мейсън.

Случаят сякаш е предварително решен, но скоро в имението Леополд започват да се случват необясними неща, а поведението на главния разследващ от ден на ден става все по-подозрително.

Случило ли се е изобщо убийството, което трябва да бъде разследвано? И защо напълно неопитни студенти са допуснати до мястото на местопрестъплението?

Джак и Хари бързо откриват, че нищо не е такова, каквото е изглеждало в началото. И че няма на когото другиго да се доверят, освен един на друг.

Наситен с екшън и множество обрати, „Чифт“ от Мартин Светославов–Мъци предлага забавна и напрегната история, подходяща както за подрастващи, така и за по-възрастни читатели.

Премиерата на книгата и фен среща, на която всички почитатели ще могат да получат автограф от човека, който направи на пух и прах всички „лисици“ из родните ширини, ще се състои на 19 май от 16:00 ч. в книжарница „Сиела“ на ул. „Граф Игнатиев“ 44!

Входът е свободен и на събитието ще се спазват всички противоепидемични мерки.

Очакваме ви!

*

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1076999376124640

 

Автор: Изд. Сиела
18.05.2021 г. 12:38
Посетено: 789
Етикети: среща с автограф, роман, дебют, премиера на книга, изд. Сиела, „Чифт“, Мартин Светославов–Мъци
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/32737-vlogarat-martin-svetoslavov-matsi-s-debyuten-roman