Издания / премиери

Енчо Керязов представя „Обичай смело“

27 юни 2020, 17:30 ч., Кино Кабана

Енчо Керязов представя „Обичай смело“

 

◊ ПОКАНА

Каним ви на премиера на „Обичай смело“ - биографията на Енчо Керязов, който вече 30 години е на сцена и е един от най-успешните еквилибристи в цял свят! След като поради извънредното положение събитието, планирано за 28 март, не се състоя, е време да отпразнуваме НА ЖИВО появата на #ОбичайСмело.

Заповядайте на 27 юни, събота, в 17:30 ч. в кино Кабана!

Обичай смело“ е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов се потапя в спомените си и отново минава по дългия път, по който върви вече 30 години.

Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до Oбщина Ямбол.

Енчо Керязов ни припомня колко е важно да отстояваме най-съкровените си стремления. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години.

Ще бъде вечер, щедра на изненади, очакваме ви!

https://www.facebook.com/events/1909511095850187/

Автор: Изд. Колибри
25.06.2020 г. 14:19
Посетено: 490
Етикети: премиера на книга, Издателство Колибри, Енчо Керязов, Обичай смело
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/31375-encho-keryazov-predstavya-obichay-smelo