Издания / премиери

Стефан Вълдобрев представя "Книга за песните"

24 юни 2020, 19:00 ч., Кино "Кабана"

Стефан Вълдобрев представя "Книга за песните"

 

◊ ПОКАНА

Стефан Вълдобрев представя "Книга за песните"

„Книга за песните” е първа книга на Стефан Вълдобрев, която може да се определи като литературен албум от текстове, поезия и биографични истории. В нея той се проявява като умел разказвач, описвайки честно, чувствено, без маниери и преструвки творческия процес по създаването на 41 песни, като се обхваща периодът от 80-те години до днес. Изданието повежда читателя на една вълнуваща разходка: как от случайно хрумване, срички, каламбур или произволна словесна или музикална фраза, пречупена през контекста на обществените събития и през призмата на личния живот на артиста може да се създаде хит.

„Книга за песните“ се превърна в бестселър още преди излизането си от печат на 15 май 2020 г. и то в условия на извънредно положение. Макар в този момент продажбите на книги да е намалял със 70% в сравнения със същия период от предходната година, биографичната книга на Стефан Вълдобрев бележи истински успех и доказва колко важна е лоялността на публиката: само от предварителни поръчки са продадени 1000 бр. от тиража. Всички най-нетърпеливи читатели получиха екземплярите си с автограф.

Първият тираж на „Книга за песните“ вече е почти изчерпан и в момента издателство „Книгомания“ печата втори. Изданието вече цял месец е в топ 10 по продажби на редица реномирани книжарници като Книгомания, Хеликон, Гринуич, Сиела, Ориндж и Хермес.

 

Заповядайте на представянето на „Книга за песните“ и Стефан Вълдобрев на 24 юни (сряда) от 19,00 ч. в Кино „Кабана“!

Ще почетем откъси от книгата, ще има хубава музика на живо, добро настроение и автографи!

Входът е свободен.

„Книга за песните“ ще можете да закупите на място по време на събитието и да получите автограф от Стефан Вълдобрев.

 

   Събитието е част от Лятната програма в Календара на културните събития на Столична община.

 

Автор: Книгомания
23.06.2020 г. 15:55
Посетено: 387
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/31374-stefan-valdobrev-predstavya-kniga-za-pesnite