Издания / премиери

Премиера на „Изгубени вещи” от Алберт Бенбасат

23 юни 2020, 19:00 ч., Casa Libri

Премиера на „Изгубени вещи” от Алберт Бенбасат

 

◊ ПОКАНА

Имаме удоволствието да ви поканим на премиера на сборника с разкази „Изгубени вещи” от Алберт Бенбасат.

Заповядайте на 23 юни в 19:00 ч. в Casa Libri на ул. "Цар Асен" 64 в сърцето на София!

В присъствието на автора и други специални гости ще ви представим този сборник със затрогващи истории, в които по необичаен начин се разказва за обичайни (на пръв поглед) предмети. Страниците на книгата са изпълнени с приглушен смях и тиха тъга, с екзистенциални размисли и сладки спомени, случайно завърнали се в паметта...

Заповядайте, за да се потопим заедно в царството на спомените. Ще имате възможност да вземете автограф и да се включите в литературната дискусия.

Алберт Бенбасат e литературен историк, критик, публицист и издател; професор, преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Автор е на 13 книги, сред които „Българската еротиада”, „Европеецът” Бай Ганю и светлият мит за Щастливеца”, „Печатни пространства и бели полета”, „Банкноти и мечти между кориците. Масова книга и масово книгоиздаване”, „Алиса в дигиталния свят. По въпроса за книгата през ХХІ век”. Редактор и издател на сп. „Критика” и Библиотека „Критика”, съставител и редактор на множество книги.

Ще бъде вълнуваща вечер, очакваме ви!

 

Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
22.06.2020 г. 16:58
Посетено:
1493
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/31342-premiera-na-izgubeni-veshti-ot-albert-benbasat