Издания / премиери

Премиера на романа "Въображаема реалност" от Станислава Айви

17 юни 2020, 19:00 ч., Casa Libri

Премиера на романа "Въображаема реалност" от Станислава Айви

 

◊ ПОКАНА

Каним ви на премиера на романа „Въображаема реалност“ от Станислава Айви на 17 юни, сряда, от 19 часа в Casa Libri. Новият приключенски роман на Станислава Айви ще ни поведе към една умопомрачителна реалност, в която властта на социалните медии расте безконтролно, докато телевизията постепенно губи влиянието си. Какви са невъобразимите последствия от това?

„Въображаема реалност“ е риалити формат, създаден, за да спаси бъдещето на телевизията и да върне към екрана зрителите, пренаситени от досадно повтарящото се съдържание. Екип от професионалисти решава да открие десетима участници от целия свят, които се намират в граничен момент от живота си, и да ги изпрати на малък самотен остров, забърквайки ги в многобройни ситуации, без те да знаят, че участват в телевизионна игра. Събитията обаче не се случват по сценарий и претърпяват неочакван обрат – особено след като излизат наяве неподозирани истини и се оказва, че не само екипът обитава острова. „Въображаема реалност“ е болезнено актуална история за високата цена на воайорското общество, за начина, по който хората се променят в екстремни ситуации, и за възможността да получиш втори шанс в живота.

Станислава Айви (Стаси Кара) е журналист, писател и режисьор, създател и водещ на телевизионното предаване „Като на кино“ в продължение на няколко години. Автор е на документалната книга „Като на кино“, в която са включени интервюта с големите имена във филмовата индустрия, както и на романите „Фалшът е начин на мислене“ и „Повикът на щастливата случайност“. В последните години работи върху документалната поредица Cinema Confidential и върху пълнометражната версия на дебютния си късометражен филм като режисьор I know what you did.

Заповядайте на премиерата на „Въображаема реалност“ на 17 юни от 19:00 ч. в двора на Casa Libri в сърцето на София! Орлин Павлов ще чете откъси от книгата, Крис Захариев и авторката ще проведат специален quiz, а победителите, взели участие в него, ще получат прекрасни награди.

Очакваме ви!

Трейлър на романа: https://www.youtube.com/watch?v=P5cIIeQ79U0&t=2s

 

Автор: Изд. Колибри
17.06.2020 г. 13:27
Посетено: 1401
Етикети: роман, премиера на книга, издателство Колибри, „Въображаема реалност“, Станислава Айви
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/31322-premiera-na-romana-vaobrazhaema-realnost-ot-stanislava-ayvi