Издания / премиери

За бавното живеене: премиера на живо

10 юни 2020, 18:30 ч., Кино Cabana

За бавното живеене: премиера на живо

 

◊ ПОКАНА

Щастливи сме да ви поканим на първата премиера на книга, която ще се състои на живо тази пролет. Заповядайте на 10 юни в 18:30 ч. в кино Cabana!

След като #ЗаБавното подари на публиката виртуална среща с авторите на книгата, които се включиха от цял свят, е време да се съберем на по питие и бавно да се насладим на хубави истории в отлична компания. На сцената на кино Cabana Светлозар Желев ще проведе разговор с някои от най-любимите ни популярни личности. Предстои да разберете кои ще са те! Ще имате възможност да си вземете автограф и да споделите впечатленията си очи в очи.

Събитието ще се проведе при строго спазване на всички мерки против разпространяването на COVID-19.

И докато чакаме 10 юни, нека си припомним няколко думи от Светлозар Желев:

Бавно. Събудете се бавно, оставете живота да потече във вените ви заедно с глътките чай или кафе. Прояснете мислите си, помислете за деня, за любим човек и любимо място. Отпийте от емоцията. Излезте и свършете нещо добро, накарайте някого да се усмихне, причинете щастие. Направете деня си. Вечерта идва, а с нея и спокойствието на нощта. Животът е ваш. Намерете и се насладете на красотата в него, създайте я, ако не ви стига. Прегърнете и целунете близък, обичайте. И прочетете няколко страници. Бавно и с удоволствие.

* * *

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/253781359402790/

 

Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
03.06.2020 г. 14:04
Етикети:
Светлозар Желевпремиера на книгаИздателство Колибри
За бавното живеене и насладата от живота
Посетено:
1144
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/31279-za-bavnoto-zhiveene-premiera-na-zhivo